След като вече сте срещнали жената на животът ви и сте се влюбили в нея, но тя все още е загадка за вас, ви 10 начина да накарате една жена да се влюби във васостава само едно нещо, което да направите: да я накарате да се влюби във вас. Как? Има си начини! Ние ви предлагаме десетте най – ефективни, които след като ги приложите, със сигурност тя ще е вече луда по вас.

 1. Покажете зрялост
  Жените не обичат неотговорните мъжете и тези, които не си понасят последствията. Покажете й, че се справяте с трудни ситуации и винаги намирате решени на всеки изникнал проблем. Зрялото ви отношение към кариерата, парите и към живота като цяло.
 1. Бъдете романтичен с нея
  Накарайте я да се чувства добре с вас, като постоянно има романтика по между ви. Не е необходимо да харчите много пари за това. Разбира се, всяка жена обожава цветята и подаръците, но има и други – емоционални неща, които могат да й подействат и по – силно дори. Оставяйте и любовни бележки в чантата без да ви види, за да може да ги прочете на следващият ден на работа. Пращайте й виртуални валентинки и такива неща от този сорт. Просто я карайте да се чувства специална и единствена.
 1. Бъдете й верен
  Никога не и давайте повод да се съмнява във вас. Нека знае, че имате очи само за нея, че тя е Единствената и Неповторимата.
 1. Времето прекарано с нея е скъпоценно
  Покажете й, че когато сте с нея ви е най – хубаво и неповторимо. Докажете й го! Например, когато ви се обадят да ходите някъде с приятели или по работа (ако е отложно) – откажете. Не позволявайте на никой и на нищо да развали или прекрати вашето време заедно.
 1. Правете й комплименти
  За всичко. За това как изглежда, за това как се справя с нещата, колко силна жена е … една жена винаги обича да й “галят” самочувствието.
 1. Разсмивайте я много
  Всеки обича да го разсмиват. А жените обожават вселите мъже, които ги карат да се забавляват и да забравят за всичките си грижи. Накарайте я да обича вашата компания, точно заради това, че й премахвате мислите за всичко останало като я карате да се усмихва.
 1. Научете какво я подлудява
  В добрият смисъл, разбира се. И го използвайте като предимство във ваша полза. Имам в предвид ласките. Къде обича да я докосват, целуват и галят. Какво темпо обича, къде го обича, как и колко. Всичко!
 1. Дайте й собствено пространство
  Не я “задушавайте” и притискайте, за да не избяга. Жените правят така, когато прекалявате с присъствието и обичта си. Оставете я сама да диктува правилата. Не очаквайте да прекарва цялото си свободно време с вас, все пак и тя има семейство и приятели.
 1. Бъдете грижлив Помнете всяко малко и незначително нещо, което е казала за себе си. Примерно, че ояде само супа, когато е настинала, че от чипсовете обича само един вид – със сирене или, че “Руфс” й е любимият ресторант. И я изненадайте с всяко едно нещо, за което тя е сигурна, че не помните или не знаете за нея.
 1. “Обичам те”
  И разбира се, заветното “Обичам те”. Но то е за по – късен етап от взаимоотношенията ви. Защото ако и го кажете твърде рано, тя ще е настроена скептично към вас, понеже е невъзможно да се говори за такива неща така скоро.
 
Езика на тялото Когато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в...
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 4 16- Отървете се от досадни приятели Всички имаме приятели, които...
Топ 10 за 2009: Решенията при срещите Още миналата година сте били решили да направите промяна в навиците...

Реклама