След като вече сте срещнали жената на животът ви и сте се влюбили в нея, но тя все още е загадка за вас, ви 10 начина да накарате една жена да се влюби във васостава само едно нещо, което да направите: да я накарате да се влюби във вас. Как? Има си начини! Ние ви предлагаме десетте най – ефективни, които след като ги приложите, със сигурност тя ще е вече луда по вас.

 1. Покажете зрялост
  Жените не обичат неотговорните мъжете и тези, които не си понасят последствията. Покажете й, че се справяте с трудни ситуации и винаги намирате решени на всеки изникнал проблем. Зрялото ви отношение към кариерата, парите и към живота като цяло.
 1. Бъдете романтичен с нея
  Накарайте я да се чувства добре с вас, като постоянно има романтика по между ви. Не е необходимо да харчите много пари за това. Разбира се, всяка жена обожава цветята и подаръците, но има и други – емоционални неща, които могат да й подействат и по – силно дори. Оставяйте и любовни бележки в чантата без да ви види, за да може да ги прочете на следващият ден на работа. Пращайте й виртуални валентинки и такива неща от този сорт. Просто я карайте да се чувства специална и единствена.
 1. Бъдете й верен
  Никога не и давайте повод да се съмнява във вас. Нека знае, че имате очи само за нея, че тя е Единствената и Неповторимата.
 1. Времето прекарано с нея е скъпоценно
  Покажете й, че когато сте с нея ви е най – хубаво и неповторимо. Докажете й го! Например, когато ви се обадят да ходите някъде с приятели или по работа (ако е отложно) – откажете. Не позволявайте на никой и на нищо да развали или прекрати вашето време заедно.
 1. Правете й комплименти
  За всичко. За това как изглежда, за това как се справя с нещата, колко силна жена е … една жена винаги обича да й “галят” самочувствието.
 1. Разсмивайте я много
  Всеки обича да го разсмиват. А жените обожават вселите мъже, които ги карат да се забавляват и да забравят за всичките си грижи. Накарайте я да обича вашата компания, точно заради това, че й премахвате мислите за всичко останало като я карате да се усмихва.
 1. Научете какво я подлудява
  В добрият смисъл, разбира се. И го използвайте като предимство във ваша полза. Имам в предвид ласките. Къде обича да я докосват, целуват и галят. Какво темпо обича, къде го обича, как и колко. Всичко!
 1. Дайте й собствено пространство
  Не я “задушавайте” и притискайте, за да не избяга. Жените правят така, когато прекалявате с присъствието и обичта си. Оставете я сама да диктува правилата. Не очаквайте да прекарва цялото си свободно време с вас, все пак и тя има семейство и приятели.
 1. Бъдете грижлив Помнете всяко малко и незначително нещо, което е казала за себе си. Примерно, че ояде само супа, когато е настинала, че от чипсовете обича само един вид – със сирене или, че “Руфс” й е любимият ресторант. И я изненадайте с всяко едно нещо, за което тя е сигурна, че не помните или не знаете за нея.
 1. “Обичам те”
  И разбира се, заветното “Обичам те”. Но то е за по – късен етап от взаимоотношенията ви. Защото ако и го кажете твърде рано, тя ще е настроена скептично към вас, понеже е невъзможно да се говори за такива неща така скоро.
 
101 романтични идеи – част 1 ИДЕЯ 1 Ако половинката ти заминава някъде за няколко дни, кажете й че ще...
Полезни съвети за влюбените мъже Съвет 1 Най – важното нещо е да се контролирате. Всички знаем, че е...
Как да се „доближите” до жената - три важни правила Можете да се научите как да подходите към една жена, за да й привлечете...

Реклама