Никой не казва, че запознанство е лесна работа. Точно когато си мислите, че сте намерили идеалната жена, Петте приятелки, които всяка жена има заедно с нея идват нейните приятелки да усложнят отношенията ви. Затова е важно да разберете, че всяка жена има пет приятелки, на които трябва да им се харесате. Прочетете, за да разберете техните характеристики. Трябва да се разбере ролята им в живота на момичето, както и в живота на вашите отношения.

Лудата приятелка от университета
На повърхността тази приятелка изглежда, че е на ваша страна. Тя знае всеки бар, дискотека и луд купон къде се намират. Носи откачени дрехи и не ползва бельо. Какво може да се обърка? С една дума: Всичко. Когато вашето момиче се опита да сподели с нея тя ще я посъветва, че моногамията е просто още една мръсна дума и този ангажимент е признак на слабост.

Най – добрата приятелка, която всъщност мразят
На пръв поглед те се разбират добре, но всъщност се презират и сплетничат зад гърба си. Какво можете да очаквате от нея: Да ви каже, че момичето ви изневерява и да чака да ви гледа сеира доволно, или да флиртува с вас, пак, за да е гадно на момичето ви.

Отчайваща единствена приятелка
Тя ще навсякъде с вас, даже и в леглото ви. Ще ви чувства като заплаха и ще използва всички средства да ви отстрани.
Мъжът приятел
Всяка жена има един мъж за приятел. И вие разбира се ще ревнувате от него доста, защото тя ще се вслушва в съветите му, без значение дали ги харесвате или не.

Най – добрата приятелка
Та – дааа! Тя знае всичко за вас. Даже неща, които вие самите не знаете за себе си. Тя познава и момичето ви най – добре, знае всички нейни тайни. Тук връзката е неразделна и най – добре е никога да не се опитвате да се месите в приятелството им.

 

Реклама