КапризниКакви мъже избягват жените
Ако има нещо по-досадно от една капризна жена, това без всякакво съмнение е един капризен мъж. Избягвай прекалено многото претенции - както добре знаеш еднаквите полюси на магнита винаги се отблъскват и никога не се привличат. Тъй като "капризите" са запазена територия на "слабия пол" честото навлизане в нея ги дразни и дори вбесява понякога. Все пак от теб се очаква да задоволяваш нейните капризи, не да се опитваш да й пробутваш твоите собствени.

Неверни
Тук нещата са повече от ясни. Никой не обича да му изневеряват и ако си въобразяваш, че жените, видиш ли, прощавали по-лесно тия неща от мъжете и били по-склонни да ги търпят и преглъщат, ДЪЛБОКО се заблуждаваш.

Глупави
Няма нищо по-жалко от един прост мъж. Все пак съществува тънка, но съществена разлика между "интелигентен простак" и "прост селяк". Първият обикновено е доста хитър и умен мъж, който се държи предизвикателно и демонстрира добре премерена арогантност. Вторият обаче си е чиста проба неандерталец  и отношението на нежния пол към "качествата" му варира от зле прикрита насмешка до ритник в топките, в зависимост от това колко точно нахален е решил да бъде.

Слаби
Надявам се ясно е - тук не става дума за това колко време си прекарал във фитнес салона. Всяка дама има нужда от кавалер, всяка Жулиета от своя Ромео- корав, стабилен мъжкар на който да се опре в нужда, на който може да разчита в трудни моменти; който да я закриля и предпазва в бурните житейски водовъртежи.

Самозабравили се всезнайковци
Никоя уважаваща себе си дама не би и изтърпяла и 5 мин. мъж, компетентен по всички въпроси независимо от липсата на познания в дадена област - подобен мъж би могъл единствено и само да те накара да потънеш в земята, но не и да се възхитиш от него.

Несериозни и хаотични
Изобщо не я слушай когато се опитва да ти пробута клишето с "авантюристичния мъжкар". Никоя жена не си пада особено много по прекалено "бохемски" настроените мъже. Без значение какво ти обяснява, тя тайно се надява ти да си непоклатимият стълб, около който да се върти живота й.

 
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...
Как да се „доближите” до жената - три важни правила Можете да се научите как да подходите към една жена, за да й привлечете...
Петте най – големи грешки, които правят мъжете при среща Стараят се твърде много да впечатлят жената Не говорете за себе си...

Реклама