10. Нещо направено от вас Топ 10 на неща, които трябва да имате в дома си, и които всяка жена обича
Някъде във вашият дом трябва да има нещо ръчно изработено от вас – скулптура, произведение на изкуството или мебел. Това ще покаже, че имате някакъв талант и сте домошар. Жените харесват и двете неща у един мъж. А  пък ако не е излязло сполучливо, поне можете да се шегувате с трудът си, но въпреки всичко това ще показва, че имате желание и хъс да правите разни неща.

9. Видео игри
Те са едно голямо развлечение за всеки. И жените го обожават – особено ако бият мъжете.

8. Хубави готварски уреди
Става въпрос за уреди като машина за сладолед, шейкър, машина за еспресо. Нужен ви е само един такъв и сте неин. Научете някоя рецепта, която да ви служи добре, за да я впечатлите и я приложете.

7. Дъска за баланс
Тя е подобна на скейтборда, поставя се върху желязна, кръгла кутия и целта е да се задържите максимално дълго време на нея. Това е невероятно удоволствие. Това е забавно предизвикателство на което тя няма да може да устои.

6. Интересни и забавни настолни книги
Всички жени са любопитни и когато зърнат книги за изгубени съкровища, запознанства, нещо свързано с психологията на мъжете, ваши фотоалбуми и т.н., ще е впечатлена.

5. Бутилки вино
Купете си няколко бутилки вино, които да ги наредите на подходяща поставка за целта. Не е нужно да скъпи, достатъчно е да са от  20 лв. парчето, поне. Това ще я впечатли много и ще означава за нея, че сте ценител на хубавото вино, а всички знаем поговорката за виното и любовта.

4. Колажи на снимки
Снимки в рамки, които са колажи, които разказват някаква история. Снимки на места където сте били по света, примерно. Ще събудите любопитството й и ще ви задава купища въпроси за тези места. Също така си направете колажи на снимки от детството ви и семейството, жените намират за доста сладко да в гледат като бебе.

3. Домашен любимец
Всички жени обичат животните. Но ако не сте привърженик на кучетата и котките, помислете за рибки – малки, шарени и красиви.

2. Музикален инструмент
Ако сте музикално талантливи сте с предимство, но ако не сте ... импровизирайте. Свалете си някаква програма на която да си наслагвате любимите мелодии и така да творите музика. Ще е впечатлена за куражът ви.

1. Дзен градина 
Става дума за онези малки украшения от камъни и пясък. Можете  да си ги купите и онлайн. Дзен градината е аквариум, който седи на масичката ви за кафе пълен с пясък и няколко полирани камъни. Да, за мъжете е глупаво, но жените го намират за красиво изискано.

 
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...
Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по –...
Бившата ви е все още луда по вас Бившата ви все още е омагьосана от вас, а вие не го осъзнавате. Как може...

Реклама