10. Нещо направено от вас Топ 10 на неща, които трябва да имате в дома си, и които всяка жена обича
Някъде във вашият дом трябва да има нещо ръчно изработено от вас – скулптура, произведение на изкуството или мебел. Това ще покаже, че имате някакъв талант и сте домошар. Жените харесват и двете неща у един мъж. А  пък ако не е излязло сполучливо, поне можете да се шегувате с трудът си, но въпреки всичко това ще показва, че имате желание и хъс да правите разни неща.

9. Видео игри
Те са едно голямо развлечение за всеки. И жените го обожават – особено ако бият мъжете.

8. Хубави готварски уреди
Става въпрос за уреди като машина за сладолед, шейкър, машина за еспресо. Нужен ви е само един такъв и сте неин. Научете някоя рецепта, която да ви служи добре, за да я впечатлите и я приложете.

7. Дъска за баланс
Тя е подобна на скейтборда, поставя се върху желязна, кръгла кутия и целта е да се задържите максимално дълго време на нея. Това е невероятно удоволствие. Това е забавно предизвикателство на което тя няма да може да устои.

6. Интересни и забавни настолни книги
Всички жени са любопитни и когато зърнат книги за изгубени съкровища, запознанства, нещо свързано с психологията на мъжете, ваши фотоалбуми и т.н., ще е впечатлена.

5. Бутилки вино
Купете си няколко бутилки вино, които да ги наредите на подходяща поставка за целта. Не е нужно да скъпи, достатъчно е да са от  20 лв. парчето, поне. Това ще я впечатли много и ще означава за нея, че сте ценител на хубавото вино, а всички знаем поговорката за виното и любовта.

4. Колажи на снимки
Снимки в рамки, които са колажи, които разказват някаква история. Снимки на места където сте били по света, примерно. Ще събудите любопитството й и ще ви задава купища въпроси за тези места. Също така си направете колажи на снимки от детството ви и семейството, жените намират за доста сладко да в гледат като бебе.

3. Домашен любимец
Всички жени обичат животните. Но ако не сте привърженик на кучетата и котките, помислете за рибки – малки, шарени и красиви.

2. Музикален инструмент
Ако сте музикално талантливи сте с предимство, но ако не сте ... импровизирайте. Свалете си някаква програма на която да си наслагвате любимите мелодии и така да творите музика. Ще е впечатлена за куражът ви.

1. Дзен градина 
Става дума за онези малки украшения от камъни и пясък. Можете  да си ги купите и онлайн. Дзен градината е аквариум, който седи на масичката ви за кафе пълен с пясък и няколко полирани камъни. Да, за мъжете е глупаво, но жените го намират за красиво изискано.

 
Как да бъдете оптимист Клишетата като "И утре е ден!" или "Слънцето ще изгрее и на моята...
11 – те “ Не казвай на жената” тайни, които всеки мъж пази Тайна #1 Да, изпитваме похот 10 пъти на ден – но, това не значи, че...
Какво привлича жените Една жена не намира за привлекателно нещо само плочките на Дейвид...

Реклама