Има неща, които наистина радват „ухото” на жената като: „Отслабнала ли си?” или „Много добре ти стои 5 неща, които всяка жена иска да чуетази рокля, нова ли ти е? „ и т.н.
Но когато става дума за любов и отношения, има няколко ключови фрази изречени от мъжете, от които се разтапя сърцето на една жена почти всеки път.
Вижте топ 5 на най – желаните неща, пред които всяка жена сияе като чуе:

Номер 1
„Обичам те”
Тези три думички правят всеки момент магически и вълшебен за една жена. А, пък ако те се изрекат от мъжът за пръв път,  жената със сигурност ще е на седмото небе от щастие.

Номер 2
„Беше права”
Женска психология, няма как да я разбере един мъж. Но когато той е сгрешил в нещо и след това разбере, трябва да го изрече на глас, че е сбъркал. Така ще даде на жената едно голямо удовлетворение и щастие на душата й.

Номер 3
„Ти си перфектна за мен”
Слаба, пълна, с черна коса, с руса коса, със скъсан чорапогащник или с намачкано сако вие трябва да премахнете съмненията й, да отблъснете незначителните й комплекси  с едно: „Ти си перфектна за мен”. Чувството на блаженство, което ще изпита след тези думи една жена, никой мъж няма никога да узнае.

Номер 4
„Да”
Всяка жена мечтае да чуе този отговор на въпроса; „Взимате ли тази жена за ваша законна съпруга?”. Това е един от най – важните моменти в живота на една жена и тя тогава е по щастлива от всякога.

Номер 5
„Вие сте наета”
Това е малко далеч от любовните взаимоотношения, но прави жената не по – малко щастлива от предните 4 фрази изречени от мъжът. Всяка жена цени кариерата си и иска да постига по – големи резултати в нея – също както и в любовта. Затова е така необходимо да чуе тези три думи, които ще я направят доста щастлива и доволна.

 
Топ 10 на местата, на които можете да се запознаете с жена Номер 10 На уроци по танци Къде другаде ще намерите много жени на...
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...
12 различни любовни нужди на мъжът и жената Няма никакво съмнение, че хората са сложни по най-различни начини....

Реклама