Номер 10
На уроци по танци
Къде другаде ще намерите много жени на едно място, освен в някоя зала за танци. Тук винаги мъжете са в ограничена бройка, така, че шансовете ви да се запознаете поне с 3 жени са 100%.

Номер 9
На дегустация на вина
Звучи малко скучно, но такива събития са магнит за жените. Тези жени ще бъдат много по – заинтересовани от добър разговор. А и тук жените са от голям калибър – с фин вкус за всичко.

Номер 8
В паркове, където стопаните разхождат кучетата си
Шансовете ви са много големи на такива места. Да се порадвате на кучето на някоя красива стопанка и след това да си размените съвети за отглеждането на домашните ви любимци.

Номер 7
В сайтове за запознанства
Е тук няма как да не се запознаете с някоя жена и то по ваш избор – точно с коя. Нали все пак тези сайтове са с такава цел.

Номер 6
Разходка по улица на изкуствата
Почти всички големи градове имат такава улица, на която има улични автопортретисти, клоуни, музиканти, сладоледаджий, и т.н. такива места винаги са привличали тълпи от хора сред, които са и нежният пол, разбира се.

Номер 5
На актьорски курсове
Жените обожават актьорството, манекенството и такива разкрасителни и носещи популярност професии. Затова и на вас ви е време да посетите един такъв курс.

Номер 4
Фитнес тренировки
Тук важи с пълна сила номер 4. И шансовете ви са доста големи.

Номер 3
Доброволен обществен труд
Първо, ще имате възможност да се срещате и да работите с хора в структурирана среда. Вие ще имате на лице всички видове и начини за пряко взаимодействие с други хора. А всички знаем, че жените са по – склонни да помагат на хора в нужда от мъжете, т.е. поне две жени ще има във вашият екип.

Номер 2
Организирани пътувания
Няма нищо по хубаво от това да се срещнете с жена на някое организирано пътуване свързано примерно със вашето хоби – лов, риболов, екскурзия в любима дестинация. Така със сигурност ще знаете, че вашето хоби е и нейно хоби. Ще имате обща – любима тема на разговори.

Номер 1
Социалните мрежи
Всички сме чували и влизали в Myspace и Facebook. Тук можете да се запознаете с купища жени и то от различни националности.

 
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 1 Всички жени (дори и героините от анимационните филмчета) обичат мъжете...
Как да задържите интереса на жената Наистина ли знаете какво иска една жена? Сигурни ли сте? Единственият...
Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста...

Реклама