Номер 10
На уроци по танци
Къде другаде ще намерите много жени на едно място, освен в някоя зала за танци. Тук винаги мъжете са в ограничена бройка, така, че шансовете ви да се запознаете поне с 3 жени са 100%.

Номер 9
На дегустация на вина
Звучи малко скучно, но такива събития са магнит за жените. Тези жени ще бъдат много по – заинтересовани от добър разговор. А и тук жените са от голям калибър – с фин вкус за всичко.

Номер 8
В паркове, където стопаните разхождат кучетата си
Шансовете ви са много големи на такива места. Да се порадвате на кучето на някоя красива стопанка и след това да си размените съвети за отглеждането на домашните ви любимци.

Номер 7
В сайтове за запознанства
Е тук няма как да не се запознаете с някоя жена и то по ваш избор – точно с коя. Нали все пак тези сайтове са с такава цел.

Номер 6
Разходка по улица на изкуствата
Почти всички големи градове имат такава улица, на която има улични автопортретисти, клоуни, музиканти, сладоледаджий, и т.н. такива места винаги са привличали тълпи от хора сред, които са и нежният пол, разбира се.

Номер 5
На актьорски курсове
Жените обожават актьорството, манекенството и такива разкрасителни и носещи популярност професии. Затова и на вас ви е време да посетите един такъв курс.

Номер 4
Фитнес тренировки
Тук важи с пълна сила номер 4. И шансовете ви са доста големи.

Номер 3
Доброволен обществен труд
Първо, ще имате възможност да се срещате и да работите с хора в структурирана среда. Вие ще имате на лице всички видове и начини за пряко взаимодействие с други хора. А всички знаем, че жените са по – склонни да помагат на хора в нужда от мъжете, т.е. поне две жени ще има във вашият екип.

Номер 2
Организирани пътувания
Няма нищо по хубаво от това да се срещнете с жена на някое организирано пътуване свързано примерно със вашето хоби – лов, риболов, екскурзия в любима дестинация. Така със сигурност ще знаете, че вашето хоби е и нейно хоби. Ще имате обща – любима тема на разговори.

Номер 1
Социалните мрежи
Всички сме чували и влизали в Myspace и Facebook. Тук можете да се запознаете с купища жени и то от различни националности.

 
Митовете за косопада при мъжете Всички мъже се страхуват да загубят косата си и правят всичко ...
Съвет при срещите: Топ 10 на начините да сте щастливец в любовта 1. Знаеш какво искаш. Външният ви вид може да се променя, но характерът...
Няколко причини, за да бъдете ерген Повечето хора съжаляват тези, които си нямат половинка. Все едно са на...

Реклама