4 неща, от които се нуждае една жена спрямо мъжа

Това не е друга статия на тема "Какво искат жените." Тази тема е била повече от достатъчна, обхваната от десетилетия в статии, списания и филми. За истинския мъж, от какво се “нуждае” жената е повече от практично обучение.

Тя се нуждае от това да сте решителни
Когато ви зададе въпрос преди отговора да няма “ами, ммм, не знам …”. Вие сте силният пол и както такъв имате привилегията да вземате решения от всякакво естество. Трябва да сте непоколебими – това показва, че сте силни и можете да закриляте една жена.

Една жена има нужда да се чувства сигурна с мъжа до себе си
Това не значи физическа защита, а психологична. Трябва да може по всяко време и място, когато има нужда да изрази и обсъди мислите и чувствата си с вас. Да е сигурна, че вие сте на нейно разположение за подкрепа и помощ.

Една жена има нужда от това мъжът да е преуспяващ
Не е нужно да имате 700млн. в сметка на Кайманите. Просто трябва да имате мечти и цели и да се борите със “зъби и нокти” , за да ги постигнете. Всяка емоционално здрава жена желае амбициозен мъж, който се стреми към нещо повече, отколкото е в момента.

Една жена се нуждае от това да я водите, а не да я следвате
Мъжът е за това, да е глава на семейството, той да е пример и той да води нещата пръв. Никоя жена не се чувства комфортно когато тя играе тази роля. А още по малко мъжът й. Всеки трябва да си знае мястото, защото когато това място се обърне, неизбежно, рано или късно се стига до услугите на адвокат.

 
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 2 6. г – ца „ Независимост” Това е хубав тип жена да си намерите,...
Най – опасните жени Безразсъдната бохемка Тя е опасен хищник и е звяр във всичко, което...
Какво обичат да чуват жените Ако има нещо, което да научите за жените, то това е какво да им...

Реклама