4 неща, от които се нуждае една жена спрямо мъжа

Това не е друга статия на тема "Какво искат жените." Тази тема е била повече от достатъчна, обхваната от десетилетия в статии, списания и филми. За истинския мъж, от какво се “нуждае” жената е повече от практично обучение.

Тя се нуждае от това да сте решителни
Когато ви зададе въпрос преди отговора да няма “ами, ммм, не знам …”. Вие сте силният пол и както такъв имате привилегията да вземате решения от всякакво естество. Трябва да сте непоколебими – това показва, че сте силни и можете да закриляте една жена.

Една жена има нужда да се чувства сигурна с мъжа до себе си
Това не значи физическа защита, а психологична. Трябва да може по всяко време и място, когато има нужда да изрази и обсъди мислите и чувствата си с вас. Да е сигурна, че вие сте на нейно разположение за подкрепа и помощ.

Една жена има нужда от това мъжът да е преуспяващ
Не е нужно да имате 700млн. в сметка на Кайманите. Просто трябва да имате мечти и цели и да се борите със “зъби и нокти” , за да ги постигнете. Всяка емоционално здрава жена желае амбициозен мъж, който се стреми към нещо повече, отколкото е в момента.

Една жена се нуждае от това да я водите, а не да я следвате
Мъжът е за това, да е глава на семейството, той да е пример и той да води нещата пръв. Никоя жена не се чувства комфортно когато тя играе тази роля. А още по малко мъжът й. Всеки трябва да си знае мястото, защото когато това място се обърне, неизбежно, рано или късно се стига до услугите на адвокат.

 
Нещата, които вашата жена не трябва да знае от Анелия Димитрова Да, четете правилно. Когато честността и...
10 трика за успешно интернет сваляне – част 2 6. Нека прелъстяването да започне – втората фаза на съблазняването...
Няколко причини, за да бъдете ерген Повечето хора съжаляват тези, които си нямат половинка. Все едно са на...

Реклама