Топ 10 за 2009: Решенията при срещите

Още миналата година сте били решили да направите промяна в навиците си при любовните срещи. Сега все още сте сами. Защо?! Сега е време да направите тази година най – добрият си период от срещи.

Номер 10
Забравете миналото
Милиони хора са били изоставени, слагали са им рога и са им изневерявали. Миналите ви преживявания не трябва да оказват влияние върху бъдещите. Просто си вземете поука какво не трябва да толерирате и какво бихте могли, сложете си някакви принципи и продължете напред. Никой не е способен да продължи напред ако все още живее назад. Започнете начисто.

Номер 9
Срещайте се с повече хора
Това значи повече потенциални партньори. Повече веселба и положителни емоции. А, пък срещите с повече жени, е още по – добре. Разнообразете ежедневието си. Сменете фитнесът, закусвалнята, маршрута за работата си и т.н.

Номер 8
Развийте стилът си при срещите
И най-очарователните хора трябва да научават нови неща. Вместо да зяпате списъкът с вината и хабер да си нямате от тях, вземете научете нещо за самото производство на виното, за най – скъпите и желани вина в света. Така ще я впечатлите с уменията и интересът си. Ако имате специална област на компетентност (като танци), не се страхувайте да я покажете още на първата среща. Дайте на една жена безброй причини да ви намери за очарователен.

Номер 7
Пробвайте он лайн срещите
В интернет пространството всичко е подредено и си спестявате доста време. Във всеки профил има хоби, интереси, слушана музика и т.н. Така, че само за 2 мин. можете да отсеете жените, които ви допадат и да завържете някакъв разговор с тях. Пък нещата ако отидат и по – далеч може и да се срещнете.

Номер 6
Сменете външният си вид
Промяната е хубаво нещо за самочувствието ви. Сменете фризьора си, платете на стилист, за да ви направи неузнаваем.

Номер 5
По полека го давайте
Нито първата, нито втората, нито пък третата среща са подходящи да й говорите за съвместното ви бъдеще заедно. Затова се иска време 1 – 2, та дори и 3 години. Не пришпорвайте нещата, за да не избяга момата.

Номер 4
Не бъдете придирчиви
Който много иска, малко получава. Ако намирате все отрицателните страни у една жена, значи, ето защо сега четете тази статия и сте сам. Няма човек на който да му допадат претенциозните типове. Вместо това спрете малко и си помислете знаете ли изобщо какво искате и търсите и дали у вас не е проблема.

Номер 3
Планирайте срещите на оригинални места
Направете някои онлайн изследвания и намерете най - горещите места за среща желани от жените – ресторанти, местности, паркове, кина и т.н. Просто нещо различно от типичната вечеря в къщи.

Номер 2
Не се мотайте ако връзката е фалшива
Мъжете са точно толкова виновни за това колкото и жените. Какво по дяволите правите още заедно?! Тъпчете на едно място?! Така губите време и емоции, които можете да насочите за нови срещи и забавления.

Номер 1
Направете първата стъпка
Не е ли по – добре да се престрашите и да я заговорите, отколкото никога да не го направите и да ви е яд затова винаги?! Импровизирайте темата на разговор. Жените обичат увереността на мъжете.

 
Как да си купите джинси по интернет Проверете възвращаемостта на инвестицията си онлайн Първата стъпка е...
Митовете за косопада при мъжете Всички мъже се страхуват да загубят косата си и правят всичко ...
Топ 10 на местата, на които можете да се запознаете с жена Номер 10 На уроци по танци Къде другаде ще намерите много жени на...

Реклама