Топ 10 за 2009: Решенията при срещите

Още миналата година сте били решили да направите промяна в навиците си при любовните срещи. Сега все още сте сами. Защо?! Сега е време да направите тази година най – добрият си период от срещи.

Номер 10
Забравете миналото
Милиони хора са били изоставени, слагали са им рога и са им изневерявали. Миналите ви преживявания не трябва да оказват влияние върху бъдещите. Просто си вземете поука какво не трябва да толерирате и какво бихте могли, сложете си някакви принципи и продължете напред. Никой не е способен да продължи напред ако все още живее назад. Започнете начисто.

Номер 9
Срещайте се с повече хора
Това значи повече потенциални партньори. Повече веселба и положителни емоции. А, пък срещите с повече жени, е още по – добре. Разнообразете ежедневието си. Сменете фитнесът, закусвалнята, маршрута за работата си и т.н.

Номер 8
Развийте стилът си при срещите
И най-очарователните хора трябва да научават нови неща. Вместо да зяпате списъкът с вината и хабер да си нямате от тях, вземете научете нещо за самото производство на виното, за най – скъпите и желани вина в света. Така ще я впечатлите с уменията и интересът си. Ако имате специална област на компетентност (като танци), не се страхувайте да я покажете още на първата среща. Дайте на една жена безброй причини да ви намери за очарователен.

Номер 7
Пробвайте он лайн срещите
В интернет пространството всичко е подредено и си спестявате доста време. Във всеки профил има хоби, интереси, слушана музика и т.н. Така, че само за 2 мин. можете да отсеете жените, които ви допадат и да завържете някакъв разговор с тях. Пък нещата ако отидат и по – далеч може и да се срещнете.

Номер 6
Сменете външният си вид
Промяната е хубаво нещо за самочувствието ви. Сменете фризьора си, платете на стилист, за да ви направи неузнаваем.

Номер 5
По полека го давайте
Нито първата, нито втората, нито пък третата среща са подходящи да й говорите за съвместното ви бъдеще заедно. Затова се иска време 1 – 2, та дори и 3 години. Не пришпорвайте нещата, за да не избяга момата.

Номер 4
Не бъдете придирчиви
Който много иска, малко получава. Ако намирате все отрицателните страни у една жена, значи, ето защо сега четете тази статия и сте сам. Няма човек на който да му допадат претенциозните типове. Вместо това спрете малко и си помислете знаете ли изобщо какво искате и търсите и дали у вас не е проблема.

Номер 3
Планирайте срещите на оригинални места
Направете някои онлайн изследвания и намерете най - горещите места за среща желани от жените – ресторанти, местности, паркове, кина и т.н. Просто нещо различно от типичната вечеря в къщи.

Номер 2
Не се мотайте ако връзката е фалшива
Мъжете са точно толкова виновни за това колкото и жените. Какво по дяволите правите още заедно?! Тъпчете на едно място?! Така губите време и емоции, които можете да насочите за нови срещи и забавления.

Номер 1
Направете първата стъпка
Не е ли по – добре да се престрашите и да я заговорите, отколкото никога да не го направите и да ви е яд затова винаги?! Импровизирайте темата на разговор. Жените обичат увереността на мъжете.

 
Как да привлечете една жена бързо Ако искате да привлечете една жена бързо трябва да я привлечете...
Как да станете по – атрактивен мъж Научете се да разказвате интересни истории Ключовият аспект в това...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 1 Трябва да си купим кола! Не мога да скачам толкова на далеч! ...

Реклама