Десетте грешки, поради които мъжете не успяват с жените

ГРЕШКА 1
Mr. Nice guy

Жените не се привличат по милите и романтични мъже.
Бидейки мил един мъж никога не може да накара една жена да почувства този вид привличане. И милото отношение няма да накара никоя жена да избере вас. Да, няма логика, но при жените нищо не е логично.

ГРЕШКА 2
Да се опитвате да я "убедите че ви харесва"

НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА УБЕДИТЕ ЕДНА ЖЕНА ДА ПРОМЕНИ ЧУВСТВАТА СИ КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРИВЛИЧАНЕ! Абсолютно никога.
Не можете да убедите жена да почувства нещо към вас чрез факти, логика и изводи.
Затова забравете да й досаждате, да я следите навсякъде и да я молите, резултатът ще е един и същ.

ГРЕШКА 3
Търсене на нейното одобрение или разрешение

Когато мъжете харесват една жена, те винаги правят такива неща, чрез които да получат нейното одобрение или разрешение. Още една ужасна грешка.
Жените НИКОГА не се впечатляват от мъже които им се подмазват и които не могат да вземат едно просто решение без да се допитат... никога.

ГРЕШКА 4
Опити да се "купи" нейното внимание с подаръци

Вашите добри намерения обикновено се възприемат от жените като начин да компенсирате вашата несигурност, и слаби опити да я манипулирате. Точно така, казах че жените го възприемат като манипулация.

ГРЕШКА 5
Споделяйки своите чувства прекалено скоро

Друга голяма и неприятна грешка която повечето мъже правят е да споделят своите чувства с нея твърде рано. Красивите жени обикновено са излизали на срещи с много мъже, т.е. имат нюх за тези работи. Така, че ако искате тя да побегне възможно най – бързо от вас и да не я видите никога повече и кажете: "Знаеш ли, аз много, много те харесвам" след една или две срещи.

ГРЕШКА 6
Не може да разберете как действа привличането при жените

Жените са много по – различни от мъжете когато стане въпрос за привличане.
Когато един мъж види красива, млада, секси дама, той на момента бива привлечен от нея. Жените много повече се впечатляват от определени качества на мъжа... и са привлечени от начина по който мъжа ги кара да се чувстват, отколкото от външния му вид.

ГРЕШКА 7
Мнението, че това изисква пари и външна красота

Една от най – често срещаните грешки които мъжете правят е да се предават твърде рано, защото те считат че жените се впечатляват само от атлети и пари... или от високи мъже... или от мъже на години.
Е, разбира се, има някои жени, които са заинтересовани само от тези неща.
Но болшинството жени са много по –  заинтересовани от характера на мъжа, отколкото от неговия портфейл или външен вид. Има черти от характера, които привличат жените като магнит.

ГРЕШКА 8
Отдаване на властта си изцяло на жените

Жените не са привлечени от мъже, които могат да тъпчат някого.

ГРЕШКА 9
Незнание какво да се направи във всяка една ситуация с жена

Ако не знаете какво да направите във всяка ситуация, най – вероятно ще оплескате нещата... и ще загубите всичко.
Изключително важно е да знаете как да преминете от една стъпка към следващата с жена... от първата среща по целия път до спалнята.

ГРЕШКА 10
Отказване на помощ
Това е най-голямата грешка от всички. Това е грешката която не позволява на повечето мъже да имат някога успеха с жените какъвто биха искали да имат.
Знам, мъжете не обичат да изглеждат слаби или безпомощни. Затова избягват да търсят помощ. Те са най – велики и безгрешни, могат всичко и не им е нужна помощ – това са подигравателни думи, които всяка втора жена използва за мъж, който примерно е решил да прави нещо, от което и идея си няма как става.

 
Незабравимата жена Има такива жени, малко са, но ги има. И след тях мъжете никога не са...
Съвет при срещите: Топ 10 на начините да сте щастливец в любовта 1. Знаеш какво искаш. Външният ви вид може да се променя, но характерът...
10 знака, че тя е болестно ревнива Е, приятелката ви се кара когато флиртувате със сладката блондинка на...

Реклама