1. Знаеш какво искаш. Външният ви вид може да се променя, но характерът ви никога. Вие сте на ясно Съвет при срещите: Топ 10 на начините да сте щастливец в любовта какво търсите в половинката си.
2. Изяснете се какво Не искате. Да знаете какво можете да толерирате в партньорката си е важно. Направете си списък на десетте най – важни за вас неща за това „какво Не бихте” толерирали.
3. Живейте живота си. Веднъж да сте на ясно какво искате и какво не в една връзка, се фокусирайте върху това да изживеете пълноценно живота си. И ще видите как ще забележите тези, които са подходящи са вас, пресявайки ги от онези, които не са.
4. Вижте голямата снимка. Не се старайте да не изпуснете очевидното, а погледнете онова, което не се вижда с просто око.
5. Излизайте от вкъщи по често. Разширете социалният си кръг и се срещайте с нови хора. Така ще имате повече възможности да срещнете подходящата си половинка.

6. Бъдете по широкоскроени хора.  Щастливите хора създават и максимализират възможностите си повече от останалите. Комуникирайте с много хора по интернет и по улицата.
7. Бъдете любопитни. Не се задоволявайте с очевидното. Задавайте въпроси. Чудете се защо. Намерете отговори.
8. Опитайте нещо ново. Най – сигурният начин нещата да не се променят е да не пробвате нищо ново. Премахнете рутината на ежедневието с нещо ново – фитнес, някакъв курс, даже си сменете заведението в което пиете кафе сутрин.
9. Очаквайте добрият късмет. Заменете негативните мисли с позитивни, виждайте доброто в лошото. Обградете себе си с примери за щастливи хора.
10.  Поучете се от лошият си късмет. Вземете мерки да не ви се случват повторно лошите неща, които сте преживели. Търсете положителните елементи в лошият късмет.

 
50 – те правила на жената за мъжа 1. Обаждайте се. 2. Не лъжете.   3. Никога не измервайте части от тялото й...
Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по –...
Бариерата на докосването - как да я разрушите? Когато сте с жена тази бариера трябва да отсъства, за да може да й...

Реклама