Проверете възвращаемостта на инвестицията си онлайн
Първата стъпка е внимателно да проверите политиката на всички уеб сайтове за такава търговия и Как да си купите джинси по интернеткакво бихте спечелили от една покупка при тях.
Добре е да си купувате от сайтове, който имат минимални такси или никакви за доставката, или ви дават 30 дни да върнете стоката ако не ви е харесала. Това е пълна възвращаемост.

Трябва да знаете размерът и цветът
Джинси не се купуват онлайн само, защото са ви харесали на снимката как стоят и изглеждат. Трябва да знаете точно за какво ги купувате – поводът, по който ще ги използвате.

Те трябва да отговарят на вашия начин на живот, кариера и гардероб.  Само така ще изберете правилният цвят и точният размер.

Проверете размерът си според различните дизайнери
Две марки нямат еднакви размери, затова трябва преди това обстойно да проверите вашият точен размер на кой размер съответства на даден дизайнер. Само така няма да има изненади – къси крачоли, тесни колани – при доставката.

Точни измервания
Освен номерът, който носите като джинси, трябва и да знаете точно колко в см. ви е талията и дължината на бедрото ви. Някои сайтове работят с физиологични размери, затова ще ви са нужни.

Искайте  и второ мнение
След като сте си харесали определен модел джинси искайте и друго мнение дали е подходящ за сезона, нова линия ли е, дали би съответствал на начинът ви на живот, с какво може да се комбинира и т.н.  Модни съвети се дават и в интернет, а може и просто да попитате по – вещ приятел в тази област.

 
10 неща, които никога не трябва да казвате на приятелката си Number 10 "Тя е секси!" Даже и приятелката ви да го забелязва това и...
Нещата, които вашата жена не трябва да знае от Анелия Димитрова Да, четете правилно. Когато честността и...
4 неща, от които се нуждае една жена спрямо мъжа Това не е друга статия на тема "Какво искат жените." Тази тема е...

Реклама