Стараят се твърде много да впечатлят жената Петте най – големи грешки, които правят мъжете при среща
Не говорете за себе си през цялата вечер, а задавайте въпроси за нейният живот. Нека тя сама реши дали да бъде с вас, а не да и се навирайте нагло вие.

Мъжете не слушат жените, когато говорят
Жените забелязват това. Задават ви въпрос, а вие не знаете как да отговорите или просто ги прекъсвате, когато ви разказват нещо важно за тях. Това подлудява жените. Освен ако не са на повикване, не правете това на среща, никога!

Мъжете не са кавалери
Да, жените искат да се третират равни на мъжете. Но не и тук – при срещите. Те обичат, когато им се отварят вратите и ги изпращат до домът им. Може да е старомодно, но да си джентълмен има значение за тях.

Мъжете не вземат инициатива
След като сте поканили жената на среща, трябва да й дадете избор за мястото където да се състои, а не да казвате: „Не знам...”, „Където ти кажеш...”. това показва, че ви е все едно за самата среща, просто искате да си запълните свободна вечер.

Мъжете казват, че ще се обадят и не го правят
По – добре е да свърши срещата с: „Беше ми приятно да си побъбрим. Лека нощ.” Отколкото да й обещавате, че ще й се обадите на следващият ден и да не го правите. Не казвайте неща, за които знаете, че няма да ги свършите.

 
Първите 3 знака за изневеряваща съпруга Обществото все още вижда съпругът като най – вероятна причина за...
Топ 10 на извиненията в една любовна връзка Номер 10 "Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена." Ако...
Не се женете докато не разберете тези три неща Любовта никога не умира. Любовта е чувство. Любовта е непрестанно...

Реклама