10. Семейството и приятелите
Масивна част от живота ви е изтъкана от приятелите и семейството ви, без значение дали ви харесва или не, същото се отнася и за Нея. Така, че няма как да сте покрай всички хора, които споделят нейният живот. А, това важи и за нея. Ако се опитате да го направите то това е една обратна точка във връзката ви, която леко по – лека ще доведе до нейният крах. Невъзможно е да обичате всички, които тя познава, но поддържането на „приятелски” взаимоотношения с близките на нея хора (като сестра, най – добър приятел) е важно, за да държи връзката ви „над водата”.

9. Стресът
Всякакви битови проблеми, могат да се превърнат в „камъчето, което ще преобърне колелото”. Стресът влияе много върху една връзка, карат се за най – малкото нещо – имате проблеми в службата и си отприщват негативните чувства върху половинката, примерно. Но, внимавайте, никой няма да издържи на такова съжителство и ежедневие, та макар и да не е директно виновен. Вземете мерки, отпускайте по някакъв начин – разходки на природа, тенис, кино, ароматерапия и т.н. Даже един съвет правете го заедно.

8. Настоятелни ухажори
Дефиницията на „двойка” е съвкупност от двама души. Намеси ли се трети в тази двойка и нещата ще се влошат. Ако някои друг се опитва да се добере до вас или до вашата половинка, доверието (колкото и да е голямо) се изпарява по – малко и проблемите идват.

7. Дразнещи навици
Вече знаем, че не можете да харесвате всички по всички постоянно. Всичко около нея може да е страхотно, но ако има неприятни навици като – да говори на сън, да оставя пастата за зъби отворена или да носи прекалено грим – това може да бъде доста дразнещо за вас и е един потенциален „убиец” на вашата връзка.

6. Високи нива на комфорт
След като са известно време заедно двойката започва да се чувства прекалено удобно заедно, т.е. стават повече приятели отколкото любовници. За тях интимността става рутинна и прекалено фамилиарна. И така те започват без да разберат кога да се впускат във флиртове, докато не преминат границата.

5. Различни цели
Липсата на комуникация и различието в целта е един голям провал за една връзка. Ако работата изведнъж стане по – важна, значи това е симптом, че нещо „куца” между двойката.

4. Миналото
Хората, които живеят в миналото не могат да продължат напред. Ако някои от двойката сравнява сегашната си връзка с тази от миналото, то нещата не изглеждат никак розово. Никой себе си уважаващ човек не би понесъл да го игнорират по този начин – сравнявайки го с бившият. Така, че и тук ще кажем, че връзката няма да я бъде ако е налице този фактор.

3. Много бързо преместване
Здравата връзка прогресира, разбира се. Но, за да стане такава трябва да мине известно време. Някои двойки бъркат това известно време с замъглените си влюбени глави и правят грешката да заживеят заедно по – рано от нормалното. И тогава идват проблемите. Те първо се опознават, разбират характерите си, навиците си и не са съвсем във възторг от това, когато разберат, че не всичко е розово в една връзка. Идват караниците и естествено изнасянето.

2. Зависимост\ Независимост
Трябва да намерите правилният баланс между зависимостта и независимостта в една връзка. Прекалено много от едното и всеки ще се почувства, че се „задушава”. И краят идва неизбежно.

1. Изневярата
Изневярата е този „убиец”, при който няма спасение. Тук се нараняват достойнство, чувства, личност и толкова много неща, че ако хванете половинката си в изневяра, никога няма да забравите това. Всеки ще се почувства наранен и предаден от любимия човек, а това е края на една връзка, която ще остане в историята с не толкова хубави спомени.

 
Не се женете докато не разберете тези три неща Любовта никога не умира. Любовта е чувство. Любовта е непрестанно...
101 романтични идеи – част 1 ИДЕЯ 1 Ако половинката ти заминава някъде за няколко дни, кажете й че ще...
10 тайни да станете романтичен Връзката ви отива ли на все по – лошо и по – лошо? Чудите ли се, защо тя...

Реклама