В тази статия се разглежда един от най – добрите методи на съблазняване на нежният пол и това еПрелъстяването. Още един важен начин как да прелъстите една жена танцуването.
Жените обичат мъже, които могат да танцуват: Може да звучи банално и изтъркано, но танцът е всеизвестен афродизиак. Това е нещото, което повечето мъже не осъзнават. Не е необходимо да сте  Fred Astaire. Достатъчно е да танцувате добре, за да можете да правите компания на една жена на дансинга.
Има едно важно нещо тук, не вашето танцуване ще я подлуди, а нейното. Точно така, нейните собствени движения ще предизвикат отделянето на хормони, които ще й повлияят възбуждащо. А вие ще сте щастливецът когато това се случи.
Даже и да не сте танцьор, ако се нуждаете от питие, за да се отпуснете – направете го,  но не прекалявайте, защото на пияна глава нищо не се получава.  И лошо да танцувате, ако й акомпанирате  на дансинга тя ще е щастлива.

Веднъж да сте до нея, на дансинга и да следите движенията й, повече не ви трябва, след това всичко си е животинско привличане продиктувано от хормони – много Добри хормони.
Когато достигнете края на живота си за кое ще съжалявате повече – за това, което сте се осмелили да направите и сте се провалили или това, за което изобщо не сте се опитали.
И накрая една препоръка: най – добрият начин да се научите да съблазните хубава жена е да го научите от хубава жена.
Успех!

 
Няколко доказани закони на семейният живот ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ. Първо следствие: Всеки мъж се съгласява...
Комплиментите при жените Като правите комплименти на жените вие ги ласкаете и е един от най –...
Полезни съвети за влюбените мъже Съвет 1 Най – важното нещо е да се контролирате. Всички знаем, че е...

Реклама