Много мъже са затруднени да вземат телефонният номер на момиче, от което са заинтересувани при3 начина да й вземете номера за 10 минути запознанството им. Това е така, защото не е изградено доверие по между им поради липса на време. Има в същност няколко начина, които могат да накарат жената да ви даде телефонният си номер в рамките на 10 минути. Тази статия ще изследва три различни начина при, които едно момиче ще ви даде номера си в кратък интервал от време, без да ви се налага да я водите до леглото си.

Един от най – добрите начини е да имате оправдание за това.
Примерно казвате нещо от рода на: „ Ще заминавам скоро и много бих искал да мога да ви видя пак, така, че ще е добре ли ако вие обадя?” това ще накара момичето да се съгласи, защото е затворен въпрос, а и това е точният тон и език, които всяка жена би искала да чуе. Трябва да имате визуален контакт и да се усмихвате докато говорите с нея.

Вторият най – добър начин е когато директно си поискате телефонният й номер.
Повечето момичета не обичат, когато един мъж започне да говори и увърта с разни глупости само, за да получи  желаният телефонния номер. Понякога е добре направо да се казва какво се мисли и иска. Кажете й, че имате много работа и бихте искали да й се обадите, когато се освободите. Жените обичат момчета, които играят твърдо, за да получат това, което искат.

Третият начин е „пропуснато обаждане”.
Накарайте момичето да ви придрънка с цел да видите дали сте си сложили любимата мелодия. Е, малко хитрост не е зле.

 
Топ 5 на правилата за добър брак за всеки мъж Просто е! Жената до вас трябва да може следните неща: Да може да...
Причините, които карат жените да изневеряват Защо жените изневеряват? Те го правят поради някои от същите причини,...
Езика на тялото Когато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в...

Реклама