Петте  големи грешки, поради които няма да върнете бившата си приятелка

Вие току – що сте претърпял раздяла. С разбито сърце сте и вие е много гадно. Ако сте осъзнал, че тя е Единствената, тогава си я върнете обратно. Но това не е лесен процес, защото тогава хората са под въздействието на силни емоции, които ги карат да са различни в едни и същи моменти и ситуации.
Мъжете и жените понякога не разбират какво ги прави щастливи един друг. От време на време те стават егоисти и мислят само за себе си като пренебрегват другият. В една връзка трябва да има страст, любов, грижа за другият и доверие.
След като сте се разделили с нея, изпитвате тъга, ставате горделив и купонясвате, като не предприемате никакви стъпки да си върнете изгубеното.

Запомнете! Не правете така!

Не си играйте с огъня
Щом се е стигнало до раздяла, значи си има причина. И докато не разберете и осъзнаете каква е тя, по – добре е да стойте на страна от нея и всякакви спорове, защото това ще влоши нещата.

Не се дръжте като простак
Не използвайте груб език, клетви и всякакви унизителни и излагащи бившата ви приятелка средства с цел да се почувствате по – добре в ядът си. Това просто няма смисъл. И ако все пак го направите можете да сте сигурен, че всички мостове между вас са изгорели точно в този момент.  

Не се опитвайте да й се обаждате и да казвате, че сте се променили
Не става така, ако всъщност не знаете за какво ви е зарязала. Разберете какво, кога и защо се е объркало, за да се стигне до тук и тогава променете гледната си точка според резултатът до, който сте стигнали. Решението може да е просто и лесно ако откриете проблема на бившата си или пък вашият и просто го оправете.

Не я притискайте
Ако ви каже, че иска да я оставите намира, направете го. Дайте й някакво пространство, но не се предавайте. С днешните технологии, можете да кажете и от разстояние, по всякакъв начин на любимият си човек, колко ви е трудно да сте без него сега. Но, все пак да не прекалявате и така. За да не станете досаден.

Бъдете себе си
На края трябва все пак да бъдете себе си, не се старайте да се промените изцяло, изведнъж. Постарайте се малко по малко да оправите недостатъците си, а ако е невъзможно поне да ги сведете до минимум. Всеки ден, време и място е нов ден, в който да покажете на бившата си приятелка, че наистина ви пука за нея и искате отчаяно да си я върнете.

 

Реклама