Има очевидни признаци на това, че един мъж го мамят и той не трябва да ги игнорира.
Уликите могат да не докажат с факти изневярата, но червеният флаг е налице за вас. Нека погледнем тези три изобличавания, че съпругата ви изневерява.

Подаръците всъщност могат да не са истински подаръци 
Един от признаците за изневяра може да изглежда мил, ако не знаете какво всъщност става. Ако започне да ви прави чести – малки подаръци без да го е правила преди или от доста време, това може да е улика. Това ги кара да се чувстват по – малко виновни за нечестните си постъпки.

Носът знае най – добре
Мамещата съпруга прави всичко възможно, за да скрие от вас аферата си, но един често пренебрегван факт от нея се намира точно под носа ви – начинът по, който миришат дрехите й и тя самата. Ако доловите миризмата на парфюм, които нямате – бъдете нащрек. Ако пък след като се прибере в къщи бяга веднага в банята или се къпе в парфюма си, тогава уликите са красноречиви.

От съпруга до интернет маниак 
Ако съпругата ви е развила внезапен интерес към компютъра и това да си комуникира по него – да знаете, че не е просто от любов към новите технологии и техните предимства. Изневеряващите хора използват уеб пространството, за да поддържат забранените си страсти, и така според тях е по – малко очевидно за околните.

Нито една от тези улики не е положително доказателство, че съпругата ви изневерява, но са знаци, които ако продължат доста си струва да ги проверите.

 
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 2 6- Избегнете скуката на работното си място Ако и вие сте като...
Незабравимата жена Има такива жени, малко са, но ги има. И след тях мъжете никога не са...
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...

Реклама