В започването на нещо ново е лесно да не обърнете внимание на малките неща, на детайлите. Това е така, защото в началото всички са „слепи” от това, че са влюбени или просто привличането е прекалено силно, че мислите само да сте с нея. Но и тогава са си налице признаците дали тя ще ви „разбие” сърцето и дали връзката ви е обречена на провал.
Във ваша полза, ние създадохме система за ранно предупреждение дали си струва да вложите цялата си енергия и чувства във въпросната жена:

Номер 10
Тя няма дълготрайни приятелства
Тя е социален хамелеон, мести се от група на група и създава все нови приятелства. Това звучи вълнуващо и интересно, нали? Разбира се , ама и вие няма да се дълго време около нея, за да разберете колко точно е интересно. Ако тя няма истински приятели от дълго време това означава две неща: или никой не иска да е около нея за известно време, или тя жадува за все нови и нови контакти. Нито едно от двете не е добра основа да създадете романс, защото те са знак, че нещата ще са в лоша полза за вас.

Номер 9
Тя излиза на срещи с непознати
Това може да означава, че или е прекалено малка, или това е станал единствения начин изобщо да излезе на среща, тъй като никой не я познава още. А това за знаци, че със сигурност ще сте разочарован от нея.

Номер 8
Тя се нуждае от доста лично пространство
Тя е със свободен дух и мрази да се чувства притисната. Когато започнете да се срещате с нея тя ще ви каже, че се нуждае от собствена стая да си подреди нещата и ще ви постави лимит на времето, в което да сте заедно или пък кога да сте заедно. Ако сте съгласен с това, връзката ви може и да просъществува.
Както и да е все някога и така ще ви писне. Ще се чувствате игнориран и пренебрегнат, което пък е знак, че на нея й харесва повече на не е с вас, отколкото да е с вас. И така ... ще ви „разбие” сърцето.

Номер 7
Прави се на недостъпна прекалено дълго време
Играе ви игрички о месеци, като й се обадите по телефона си намира извинения и т.н. на края се съгласява да излезе с вас. Това е победа за вас, нали? Да, ама не. Тази игра означава, че не се интересува от вас и след като сте й досаждали толкова дълго време решава да излезе с вас, та да престанете да й досаждате. И естествено, това ще ви е и последната среща с нея.

Номер 6
Тя е мечтателка
На някои хора никога не им е достатъчно това, което имат. Все имат високи стандарти и амбиции, всичко им изглежда недостатъчно, винаги може и по – добре. Просто за тях всичко е нереалистично. Такъв ще сте и вие за нея – недостатъчен. Което ще доведе до ниско самочувствие и край на връзката ви.

Номер 5
Тя мисли, че я излагате
Не ви запознава с родителите си или пък ви представя на приятелите си от разстояние. Никога не се срещате с важни за нея хора, тя винаги сама ходи на срещите с тях. Е, ако това не е знак, че ще ви „разбие” сърцето, тогава ми покажете по – добър.

Номер 4
Тя не знае значението и смисъла на думата „бивш”
Хей, ако искате точно такова момиче за 2 – 3 седмици – Окей! Но, ако търсите връзка – няма да я намерите с нея.

Номер 3
Тя има дълбоко вкоренени проблеми
Всеки ма проблеми. Никой не е идеален и всеки ма проблеми с личността си, по която трябва да поработи. Както и да е вие сте попаднали на жена, която по скоро е „проблем”, отколкото „личност”. Било то с алкохола, наркотици, хазарт, семейство и т.н. затова вие винаги сте на второ място. Е, такава връзка никога няма да просъществува дълго време. Никой не обича да е на втори място.

Номер 2
Тя има близки взаимоотношения с бившите си гаджета
Ако срещнете момиче, което е способно да остане в добри отношения с бившото си гадже, това е добре. Това означава, че достатъчно зряла и взима раздялата като естествени неща от живота. Но, това е пак от онези знаци. Тя много лесно превръща нещата от любовник в приятел, губи им ограничителната линия някъде. Това е факт, че тя всъщност никога не е успяла да създаде една силна връзка.

Номер 1
Тя вече е имала мъж до себе си когато ви е срещнала

Може да си помислите „Какво пък всеки крива от правия път. Но, сега с нея сме заедно и ще вървим по него.” Да, бе, убеждавайте се сам. Станало ли е един път – пак ще стане, ама, този път вие няма да сте победителя.
Започне ли да споменава често новият си колега, да закъснява, защото са се почерпили с приятелките си, или иска да имам малко повече време за себе си т. н. Можете да се обзаложите, че тя вече работи по въпроса за вашата „оставка”.

 

Реклама