В започването на нещо ново е лесно да не обърнете внимание на малките неща, на детайлите. Това е така, защото в началото всички са „слепи” от това, че са влюбени или просто привличането е прекалено силно, че мислите само да сте с нея. Но и тогава са си налице признаците дали тя ще ви „разбие” сърцето и дали връзката ви е обречена на провал.
Във ваша полза, ние създадохме система за ранно предупреждение дали си струва да вложите цялата си енергия и чувства във въпросната жена:

Номер 10
Тя няма дълготрайни приятелства
Тя е социален хамелеон, мести се от група на група и създава все нови приятелства. Това звучи вълнуващо и интересно, нали? Разбира се , ама и вие няма да се дълго време около нея, за да разберете колко точно е интересно. Ако тя няма истински приятели от дълго време това означава две неща: или никой не иска да е около нея за известно време, или тя жадува за все нови и нови контакти. Нито едно от двете не е добра основа да създадете романс, защото те са знак, че нещата ще са в лоша полза за вас.

Номер 9
Тя излиза на срещи с непознати
Това може да означава, че или е прекалено малка, или това е станал единствения начин изобщо да излезе на среща, тъй като никой не я познава още. А това за знаци, че със сигурност ще сте разочарован от нея.

Номер 8
Тя се нуждае от доста лично пространство
Тя е със свободен дух и мрази да се чувства притисната. Когато започнете да се срещате с нея тя ще ви каже, че се нуждае от собствена стая да си подреди нещата и ще ви постави лимит на времето, в което да сте заедно или пък кога да сте заедно. Ако сте съгласен с това, връзката ви може и да просъществува.
Както и да е все някога и така ще ви писне. Ще се чувствате игнориран и пренебрегнат, което пък е знак, че на нея й харесва повече на не е с вас, отколкото да е с вас. И така ... ще ви „разбие” сърцето.

Номер 7
Прави се на недостъпна прекалено дълго време
Играе ви игрички о месеци, като й се обадите по телефона си намира извинения и т.н. на края се съгласява да излезе с вас. Това е победа за вас, нали? Да, ама не. Тази игра означава, че не се интересува от вас и след като сте й досаждали толкова дълго време решава да излезе с вас, та да престанете да й досаждате. И естествено, това ще ви е и последната среща с нея.

Номер 6
Тя е мечтателка
На някои хора никога не им е достатъчно това, което имат. Все имат високи стандарти и амбиции, всичко им изглежда недостатъчно, винаги може и по – добре. Просто за тях всичко е нереалистично. Такъв ще сте и вие за нея – недостатъчен. Което ще доведе до ниско самочувствие и край на връзката ви.

Номер 5
Тя мисли, че я излагате
Не ви запознава с родителите си или пък ви представя на приятелите си от разстояние. Никога не се срещате с важни за нея хора, тя винаги сама ходи на срещите с тях. Е, ако това не е знак, че ще ви „разбие” сърцето, тогава ми покажете по – добър.

Номер 4
Тя не знае значението и смисъла на думата „бивш”
Хей, ако искате точно такова момиче за 2 – 3 седмици – Окей! Но, ако търсите връзка – няма да я намерите с нея.

Номер 3
Тя има дълбоко вкоренени проблеми
Всеки ма проблеми. Никой не е идеален и всеки ма проблеми с личността си, по която трябва да поработи. Както и да е вие сте попаднали на жена, която по скоро е „проблем”, отколкото „личност”. Било то с алкохола, наркотици, хазарт, семейство и т.н. затова вие винаги сте на второ място. Е, такава връзка никога няма да просъществува дълго време. Никой не обича да е на втори място.

Номер 2
Тя има близки взаимоотношения с бившите си гаджета
Ако срещнете момиче, което е способно да остане в добри отношения с бившото си гадже, това е добре. Това означава, че достатъчно зряла и взима раздялата като естествени неща от живота. Но, това е пак от онези знаци. Тя много лесно превръща нещата от любовник в приятел, губи им ограничителната линия някъде. Това е факт, че тя всъщност никога не е успяла да създаде една силна връзка.

Номер 1
Тя вече е имала мъж до себе си когато ви е срещнала

Може да си помислите „Какво пък всеки крива от правия път. Но, сега с нея сме заедно и ще вървим по него.” Да, бе, убеждавайте се сам. Станало ли е един път – пак ще стане, ама, този път вие няма да сте победителя.
Започне ли да споменава често новият си колега, да закъснява, защото са се почерпили с приятелките си, или иска да имам малко повече време за себе си т. н. Можете да се обзаложите, че тя вече работи по въпроса за вашата „оставка”.

 
106 неща, които трябва на направите преди на навършите 35. Част 1 01. Да се сбиете в бар 02. Да плувате с делфини 03. Да изкачите някоя...
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 1 11. г – ца „ Сладка” Тя е позитивна личност, винаги се усмихва и...
Какво имат в предвид жените, когато казват... ИСКАШ ЛИ ДА ГО НАПРАВИШ – това означава, по – добре го направи. ХУБАВО!...

Реклама