Ако искате да привлечете една жена бързо трябва да я привлечете натурално – естествено, а не сКак да привлечете една жена бързо актьорски умения, защото жените веднага ще ви разобличат като слаб актьор.

Номер 10
Научете тайния език на мъжествеността
Когато станете истински мъж (зрял) – независим и самостоятелен, ще започнете да комуникирате различно: ще се движите различно, ще се държите различно, ще реагирате на ситуации различно и ще използвате различни думи. Лесно се виждат хора, които се преструват и те не се вземат на сериозно от жените, за тях са просто позьори. Така, че когато разберете какво е отвъд сянката на това да сте истински мъж, тогава ще привличате жените бързо и естествено.
 
Номер 9
Създайте “сигурност” в себе си
Хората обичат сигурността и увереността. Ако можете да го предадете при разговорите си с жените, то те ще са повече от привлечени. Ако не можете, game over. Запомнете, че всичко започва и свършва с разговора, така, че ако по време на него се държите и говорите смело, уверено и отстоявате позиция, или с една дума се държите мъжки – тя ще си падне точно заради това по вас и след това заради всичко останало.

Номер 8
Увереността срещу нервността
Трябва да откриете забавен и игрив начин индиректно да отговаряте на въпросите на жените. Това включва и типичните въпроси като “с какво се занимаваш” или “къде живееш”. Та, вие се питате как ще вдъхнете увереност в жените ако отговаряте така на въпросите им? Отговорът е прост: те искат да се забавляват с вас, а не са им нужни детайли от живота ви. Запомнете тази разлика когато флиртувате – така ще заинтригувате жената повече и едновременно с това ще им вдъхнете чувство за сигурност и увереност.

Номер 7
По –  лични, по – универсални
Колкото по – лични са нещата за вас, толкова вероятно са по –  универсални. Осъзнайте, че всяка от вашата несигурност е всъщност доста удобна, спрете да я криете – бъдете откровен и прозрачен. Жената ще е по – бързо и силно привлечена от мъж, който се чувства добре такъв какъвто е – със страховете, мечтите и мислите си.

Номер 6
Спрете да живеете с миналите си чувства
Факт е: ние човешките същества помним неща, които са станали при наличието на чувства. И често отговаряме на емоционални ситуации като ги свързваме с такива от миналото. За да станете истински мъж трябва да се отърсите от миналото и чувствата оставени в него, никоя жена не обича да слуша за бившата ви или за други любовни терзания станали преди доста време. Живейте сега и приемайте всяка нова ситуация като нещо ново и несравнимо нещо. Така и само така ще сте способни да привлечете и съблазните жена.

Номер 5
Намерете от къде идва силата ви
Питали ли сте се някога на какво се базира вашата персонална сила? Да разсмивате, да сте мил, да сте груб, да сте умен, да сте мъж. Всяка една от тези и други уникалности ви прави магнит за жените, те обичат мъже, които имат своя отличителна черта, своя персонална сила в нещо.

Номер 4
Осъзнайте, че успеха няма да разреши проблемите ви
Повечето мъже смятат, че парите, властта и успехът с жените ще разрешат проблемите им и ще ги направят щастливи. Колко хубаво би било, ех? За съжаление е просто, но не и лесно. Често нещата, които мислим, че ни правят щастливи създават нови проблеми веднъж постигнати. Зрелия мъж разбира това и носи отговорност за собствените си резултати от проблемите. Той не завижда, когато някои е постигнал нещо повече от него, не живее с фантазиите си. Да разберете всичко това е важна стъпка в порастването ви и ставането ви на зрял мъж, в който жените ще намерят неустоима стръв.

Номер 3
Зрелият мъж планира в бъдеще
Аристотел е казал, че знак за това, че сте зрял мъж вече, е предвидливостта. Знак е още и да мислите за в бъдеще какво и как ще стане, да обмисляте събитията и да ги виждате и в бъдещето. Същото важи и за жената, трябва да обмислите всички ситуации и сценарии и да ги планирате същевременно. Жените си падат по мъже, които владеят положението и мислят за бъдещето.

Номер 2
Как да разберете, кога манипулирате
Попитайте се дали от това което правите се чувствате манипулатор, потаен или нечестен по някакъв начин. Ако отговорът ви е да, тогава няма смисъл изобщо да разговаряте с таи жена повече, нищо няма да излезе – вие не сте вие. Ако изпивате силно чувство и желание да сте с тази жена, значи сте извън всякакви преструвки.

Номер 1
Посветете се на това да станете естествено атрактивен мъж
Най – важното нещо, което можете да направите точно сега, за да привлечете една жена бързо е да станете такъв тип мъж, които естествено да я съблазни.
Най – доброто нещо е, че няма да чакате за награда – всяка стъпка, която правите, за да се докажете ще ви накара да се чувствате страхотно.
 
12 различни любовни нужди на мъжът и жената Няма никакво съмнение, че хората са сложни по най-различни начини....
Бившата: 4 правила, които да следвате 1. Никога не й се обаждайте Това е знак на отчаяние, който показва, че...
„Убийците” на интимността в брака Интимността е важна в брака, а когато тя липсва няма да има любов,...

Реклама