Инструкции
Нещата, които ви трябват:Как да бъдете опасен шофьор
1. Мобилен телефон
2. Храна или напитка
3. Пътна карта
4. Автомобил

Стъпка първа
Първо, уверете се, че застраховката ви е изтекла. Даже още по – добре, запазете за себе си време и някакви пари и никога не поставяйте застраховката на колата на първо място. Същото правете и за шофьорската си книжка.
Стъпка втора
Ако носите очила с диоптър или контактни лещи – не ги носете, докато шофирате. Ако пък нямате такива, сложете си на едното око черна кърпа като пиратите и търкайте другото постоянно, та да ви е замъглено.

Стъпка трета
Карайте през нощта без включени светлини с 20 километра над или под допустимата скорост. Даже може и за по –  голям риск да карате известно време и на задна скорост.

Стъпка четвърта
Въртете се много докато шофирате. Не сигнализирайте при маневри. Ако е възможно възседнете разделителната линия на платната и блокирайте трафика.

Стъпка пета
Говорете оживено по мобилният си телефон и се старайте да жестикулирате, бутайки разни неща от таблото, след което да се наведете и ги вдигнете. Без да спазвате законите по пътищата – светофари, знаци и др.

Стъпка шеста
Яжте и/ или пийте докато шофирате. Ще получите бонус точки ако пиете алкохол. Разливайте върху себе си и се постарайте и другите да разберат какво правите.

Стъпка седма
Търсете пътната карта докато карате. Качвайте се на тротоара и бягайте от пътя.

Стъпка осма
Ако сте участник в пътно произшествие в никакъв случай не излизайте да давате показания, а подкарайте колата с бясна скорост с цел да избягате от полицаите и произшествието, като правите добри дрифтинги.

Стъпка девета
Със сигурност на края ще бъдете заловен (по един или друг начин) от полицейските служители, затова бъдете още по – лош съдете полицаите за психически и физически тормоз.

Стъпка десета
Веднъж освободен, повторете горните девет стъпки.

За Бога, не правете това освен ако не сте психично болен!!!
 
Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста...
Малки техники, които могат да спасят брака ви Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той...
5 типа мъже, които всяка жена желае 1. Г – н Романтично момче Той се появява с цветя винаги, отваря ви...

Реклама