Инструкции
Нещата, които ви трябват:Как да бъдете опасен шофьор
1. Мобилен телефон
2. Храна или напитка
3. Пътна карта
4. Автомобил

Стъпка първа
Първо, уверете се, че застраховката ви е изтекла. Даже още по – добре, запазете за себе си време и някакви пари и никога не поставяйте застраховката на колата на първо място. Същото правете и за шофьорската си книжка.
Стъпка втора
Ако носите очила с диоптър или контактни лещи – не ги носете, докато шофирате. Ако пък нямате такива, сложете си на едното око черна кърпа като пиратите и търкайте другото постоянно, та да ви е замъглено.

Стъпка трета
Карайте през нощта без включени светлини с 20 километра над или под допустимата скорост. Даже може и за по –  голям риск да карате известно време и на задна скорост.

Стъпка четвърта
Въртете се много докато шофирате. Не сигнализирайте при маневри. Ако е възможно възседнете разделителната линия на платната и блокирайте трафика.

Стъпка пета
Говорете оживено по мобилният си телефон и се старайте да жестикулирате, бутайки разни неща от таблото, след което да се наведете и ги вдигнете. Без да спазвате законите по пътищата – светофари, знаци и др.

Стъпка шеста
Яжте и/ или пийте докато шофирате. Ще получите бонус точки ако пиете алкохол. Разливайте върху себе си и се постарайте и другите да разберат какво правите.

Стъпка седма
Търсете пътната карта докато карате. Качвайте се на тротоара и бягайте от пътя.

Стъпка осма
Ако сте участник в пътно произшествие в никакъв случай не излизайте да давате показания, а подкарайте колата с бясна скорост с цел да избягате от полицаите и произшествието, като правите добри дрифтинги.

Стъпка девета
Със сигурност на края ще бъдете заловен (по един или друг начин) от полицейските служители, затова бъдете още по – лош съдете полицаите за психически и физически тормоз.

Стъпка десета
Веднъж освободен, повторете горните девет стъпки.

За Бога, не правете това освен ако не сте психично болен!!!
 
Любовни въпроси, които да й зададете В коя точка от нашите взаимоотношения се влюби в мен? Какво е нещото,...
Как да станете по – атрактивен мъж Научете се да разказвате интересни истории Ключовият аспект в това...
Какво ви трябва за една стабилна връзка Винаги има значение за каква връзка става въпрос – интимна, ...

Реклама