1. Никога не й се обаждайте
Това е знак на отчаяние, който показва, че вие сте заинтересован повече от тази “игричка”. Нека тя ви потърси. Част от предизвикателството да си с бившата е, че е потенциална възможност със запомнящи се преживявания.

2. Нека мине достатъчно време
Дали ще спите с нея зависи от това как са вървели нещата между вас в края на връзката ви. Ако е било прекъсване по взаимно желание трябва да изчакате поне два месеца. Но ако е било грубо, емоционално разтърсващо прекъсване на взаимоотношенията ви, тогава трябва да поизчакате повечко от 7 месеца. Няма нищо по – страшно от бивша приятелка, която изпитва ярост към вас. Затова поизчакайте да от мине ядът й и бъдете вие първият, който да зарови томахавката (и в двата смисъла).

3. Бъдете наясно с намеренията си
Когато кажете на жените, че сте заинтересован само от интимна връзка, повечето жени се съгласяват, но тайно манипулират взаимоотношения ви да се превърнат във емоционални взаимоотношения – така са устроени. Те са лукави същества, затова трябва да сте толкова категоричен и ясен, че да не й остане и капчица надежда за нещо повече от just s... Дълбоко в себе си те знаят, че няма нищо лошо и в това.

4. Не говорете за неща от света на връзките
Дори случайно бъбрене за "старите времена" може да й даде лъжлива надежда за together again. Затова, за да не стават грешки говорете повече за това което искате. Тези разговори подкрепят вашите намерения и искания. Така тя ще е наясно, че сте заедно само заради .... А, знаете ли какво – не говорете изобщо. Просто го направете.

 
12 различни любовни нужди на мъжът и жената Няма никакво съмнение, че хората са сложни по най-различни начини....
106 неща, които трябва на направите преди на навършите 35. Част 1 01. Да се сбиете в бар 02. Да плувате с делфини 03. Да изкачите някоя...
4 неща, от които се нуждае една жена спрямо мъжа Това не е друга статия на тема "Какво искат жените." Тази тема е...

Реклама