Черта 1
Истинският мъж е силен
Истинският мъж не плаче, не охка, не се оплаква, не се разболява, не ходи на лекари при всяко кихане. Истинският мъж взема решения и живее с последствията им. Поема отговорности за думите и постъпките си. Истинският мъж е корав. Истински мъж е основата на неговото семейство и няма време да бъде слаб. Ако живота му е "кучка", той му зашлевя една плесница и продължава напред.

Черта 2
Истинският мъж е фокусиран
Той прави разлика между това, кое е важно и кое не. Истинският мъж не си губи времето си с глупости, които не са важни за нещо. Той се съсредоточава върху силата, парите и семейството.

Черта 3
Истинският мъж знае колко е важно семейството
Той поддържа семейството си силно и здраво. Истинският мъж знае, че децата са дар от Бога и трябва да се гледат и обгрижват като такива.

Черта 4
Истинският мъж не дърдори
Истинският мъж си държи устата затворена. Той говори само, когато има какво да каже по даден въпрос. Не говори за неща, по които не е компетентен и за хора, които не познава.

Черта 5
Думата му тежи на мястото си
Когато обещае нещо, той го изпълнява. Ако не може да го изпълни не обещава. Истинският мъж знае, че думата му е толкова силна, колкото действията му.

Черта 6
Истинският мъж се стреми да бъде пример за децата си
Истинският мъж уважава себе си и останалите постоянно, освен ако е разочарован от нещо или някого. Той е пример за децата си. Никога не носи работата си в къщи. Когато се прибере отделя цялото си време на семейството си.

Черта 7
Истинският мъж сам чертае съдбата си
Истинският мъж не приема милостиня, когато става въпрос за неговата съдба и бъдеще. Не се задоволява само с парите на татко. Истинският мъж кове сам съдбата, парите и семейството си.

Черта 8
Истинският мъж не изглежда като жена
Истинският мъж не си къдри косата и няма дълга такава. Маникюра е приемлив – все пак трябва да е с добре поддържани нокти. Истинският мъж познава и използва услугите само на един фризьор и бръснар и знае, че само това му трябва за неговата визия. Истинският мъж носи костюм поне три пъти в седмица.

Черта 9
Истинският мъж поддържа ред в къщата си
Били ли сте някога в къщата на шефа си? Няма кутии от пица, няма бельо по пода и кутии от бира да се търкалят под масата.

Никой владетел не може да управлява територия, ако не е бил вече победител в собствения си дом.

Черта 10
Истинският мъж може да се защитава сам
Знаете какво липсва в днешно време? Лидери, които да защитават и отстояват целите си. В този озлобен свят ако си мъж, трябва да се бориш с нокти и зъби винаги да си, в която и да е било топ десетка на всичко свързано с пари, власт, бизнес и семейство.

 
Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста...
Топ 10 на „убийците” на връзки 10. Семейството и приятелите Масивна част от живота ви е изтъкана...
Най – гадните неща, които жената прави на мъжа Жените могат да бъдат жестоки и то често спрямо мъжете. Почти всички...

Реклама