Черта 1
Истинският мъж е силен
Истинският мъж не плаче, не охка, не се оплаква, не се разболява, не ходи на лекари при всяко кихане. Истинският мъж взема решения и живее с последствията им. Поема отговорности за думите и постъпките си. Истинският мъж е корав. Истински мъж е основата на неговото семейство и няма време да бъде слаб. Ако живота му е "кучка", той му зашлевя една плесница и продължава напред.

Черта 2
Истинският мъж е фокусиран
Той прави разлика между това, кое е важно и кое не. Истинският мъж не си губи времето си с глупости, които не са важни за нещо. Той се съсредоточава върху силата, парите и семейството.

Черта 3
Истинският мъж знае колко е важно семейството
Той поддържа семейството си силно и здраво. Истинският мъж знае, че децата са дар от Бога и трябва да се гледат и обгрижват като такива.

Черта 4
Истинският мъж не дърдори
Истинският мъж си държи устата затворена. Той говори само, когато има какво да каже по даден въпрос. Не говори за неща, по които не е компетентен и за хора, които не познава.

Черта 5
Думата му тежи на мястото си
Когато обещае нещо, той го изпълнява. Ако не може да го изпълни не обещава. Истинският мъж знае, че думата му е толкова силна, колкото действията му.

Черта 6
Истинският мъж се стреми да бъде пример за децата си
Истинският мъж уважава себе си и останалите постоянно, освен ако е разочарован от нещо или някого. Той е пример за децата си. Никога не носи работата си в къщи. Когато се прибере отделя цялото си време на семейството си.

Черта 7
Истинският мъж сам чертае съдбата си
Истинският мъж не приема милостиня, когато става въпрос за неговата съдба и бъдеще. Не се задоволява само с парите на татко. Истинският мъж кове сам съдбата, парите и семейството си.

Черта 8
Истинският мъж не изглежда като жена
Истинският мъж не си къдри косата и няма дълга такава. Маникюра е приемлив – все пак трябва да е с добре поддържани нокти. Истинският мъж познава и използва услугите само на един фризьор и бръснар и знае, че само това му трябва за неговата визия. Истинският мъж носи костюм поне три пъти в седмица.

Черта 9
Истинският мъж поддържа ред в къщата си
Били ли сте някога в къщата на шефа си? Няма кутии от пица, няма бельо по пода и кутии от бира да се търкалят под масата.

Никой владетел не може да управлява територия, ако не е бил вече победител в собствения си дом.

Черта 10
Истинският мъж може да се защитава сам
Знаете какво липсва в днешно време? Лидери, които да защитават и отстояват целите си. В този озлобен свят ако си мъж, трябва да се бориш с нокти и зъби винаги да си, в която и да е било топ десетка на всичко свързано с пари, власт, бизнес и семейство.

 
10 тайни да станете романтичен Връзката ви отива ли на все по – лошо и по – лошо? Чудите ли се, защо тя...
3 начина да й вземете номера за 10 минути Много мъже са затруднени да вземат телефонният номер на момиче, от...
Как да се държите като джентълмен От Анелия Димитрова Питали ли ли сте се някога какво в същност иска...

Реклама