Number 10
"Тя е секси!"

Даже и приятелката ви да го забелязва това и даже и да го казва, вие трябва да останете неутрален в коментарите си. Тя е наясно, че се възхищавате на красивите момичета, но не го навирайте в лицето й. Това я кара да се чувства на второ място и измамена.

Бъдете тактичен, дръжте вашето "Тя е секси!" за вас самия, за да няма последствия след това.

Number 9
"Моята бивша би ..."

Така си търсите незабавна караница. Това поражда неприятни за вас въпроси от нейна страна, които ще се стоварят върху главата ви. Ревност, завист, съмнения и подозрителност. Запомнете нищо с "бивша" не трябва да си и помисляте когато сте с нея, камо ли да го казвате на глас.

Number 8
"Приятелката ти е кучка!"

Женското приятелство е много по – силно от мъжкото. Да кажете "Приятелката ти е кучка!" за нея означава, че и те е такава, защото жените подсъзнателно (и донякъде съзнателно) имат приятелки като тях самите – харесващи и мразещи всичко, което и те приемат или не.
Ако на истина ви пречи на връзката, по един или друг начин, изберете думите си внимателно, за да го кажете на половинката си, че имате нужда – и двамата да се поотдалечите малко от "кучката", за да тръгнат нещата като по старому. Излезте с такъв аргумент, за който сте сигурен, че ще спечели.

Number 7
Думата с "К"

Боже, не правете тази грешка, освен по време на... и то само, ако и харесва. Не знаете какво ви чака ако я употребите това обращение. Жените вземат тази дума за крайност и тогава, това за тях е предпоставка да приключат връзката си с вас. Просто ако ви се наложи използвайте синоними, за да кажете каквото искате.

Number 6
"Не съм достатъчно добър за теб."

Жените обичат доверието, но не и хленченето. Нали затова мъжете са силният пол, ако хленчите, че не сте достатъчно добър за нея ... тя ще си намери такъв, който е.

Number 5
"Ако наистина ме обичаш ще ..."

Това рядко действа на жените и то само на отчаяните. Така я принуждавате да направи или каже нещо, което не иска, а това не се харесва на жените. Защото за нея при тези условия сте безхарактерна личност, която постига своето чрез принуда над нея. И ще последва край на връзката ви рано или късно.

Number 4
"Ти си същата като майка си!"

Момичетата обичат майките си, но и се страхуват от това да не станат като тях. Така, че ако използвате тази реплика ще ви донесе много, много проблеми на главата, без значение дали сте прав или не. Отбранителната реакция ще подейства с всичка сила.

Number 3
"Не съм в настроение."

Това обикновено е извинение на жените да не го правят. Затова когато вие го изречете това завърта в главата й много зловещи мисли – "има си друга, не го възбуждам вече" и т.н. за жените мъжете са винаги готови за "любов", затова тя не може да разбере примерно, че сте уморени или в момента либидото ви е спаднало.
Съвет: кажете по – добре, че сте уморен и искате само да си легнете.

Number 2
"Не ми харесва това парче – дреха."

Това, което не трябва да казвате на една жена. Жените обожават да харчат пари за дрехи. Така подценявате вкуса й. Затова бъдете по –  деликатен ако не ви харесва някоя нейна дреха и просто кажете: "Най – много ми харесваш в синия си пуловер и черната ти рокля.".

Number 1
"Не го приемай така емоционално!"

Малко трябва на момичетата да заплачат, така са устроени – чувствителни същества. На филм, на случка и т.н. Те плачат в повечето случаи мъжете го намират са сладко нещо. Но когато не виждате смислена причина за плачът и казвате "Не го приемай така емоционално!". Не го правете повече! Тя не може да се контролира и ще заплаче повече и по – силно, когато чуе от вас това.

Подобни статии:
 
Бившата ви е все още луда по вас Бившата ви все още е омагьосана от вас, а вие не го осъзнавате. Как може...
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 2 6- Избегнете скуката на работното си място Ако и вие сте като...
15 златни правила, които ви гарантират успех с жените 1. Самонадеяността е ключът. Без нея, вие сте обречени да се провалите. ...

Реклама