15 златни правила, които ви гарантират успех с жените

1. Самонадеяността е ключът. Без нея, вие сте обречени да се провалите. Жените харесват самонадеяните мъже. Ако вие нямате увереност  във себе си, тогава я изиграйте за момент. Импулсивното взимане на решения рядко е  правилното нещо. Вярвайте в себе си и вашите решения. Придържайте се към вашите огнестрелни оръжия.  

2. Добрият външен вид е винаги полезен, но не е всичко, когато говорим за съблазняване на жена. Мъжете не са създадени да имат хубаво и мило личице. Затова жените се впечатляват повече от думи и действия. И от мъже, които са силни, независими и имат самочувствие.

Ето защо правило номер 1 е толкова важно.

3. Поддържайте се свежи. Правете всичко възможно да ухаете добре. Душ, дезодорант и дрехите ви да са винаги чисти. А дъхът ви трябва да е перфектен. Никоя жена няма да ви обърне внимание ако сте,  като току – що излезли от фитнес салона.

4. Допълнение към правило 3. Изглеждайте лъскаво. Купете си нови дрехи, изглеждайте различно – нова прическа, дрехи, навици и т.н. Изглеждайте и бъдете компетентен що се отнася до външен вид. Забравете татуировките и вид на метросексуален тип.  

5. Винаги изглеждайте, че не се интересувате от нея. Това я предизвиква да се заинтересува все по – силно пък тя. 

6. Харчете пари, но не всичките за нея. Купете питиета за вас, за вашите приятели и чак тогава за нея. Ако сте по харченето ще изглеждате по –  атрактивен за жената.  

7. Старайте се да бъдете виждан с жени, колкото си може повече. Това ще накара жените – останалите, да мислят, че сте доста желан. Конкуренцията ги стимулира и те ще погледнат на вас с други очи. И естествено ще ги подтикне да атакуват.  

8. Заемайте нейната позиция при спорове и обсъждания. Така ще бъде благоразположена към вас.

 

9. Никога не се преструвайте за някого или, че харесвате нещо само, защото тя харесва го харесва. Не сте длъжен да гледате “Биг брадър” ако не го понасяте. Жените въпреки това, харесват т. нар. мъжки работи, като: “Как можеш да гледаш тия тъпотии, я виж какъв страхотен мач се очертава?” и т.н.    

10. Като видите страхотна жена и искате да я заговорите, не умувайте, просто го направете. Като мислите какво да й кажете ще ви разубеди да го направите. Просто идете при нея и я заговорете. Ако не действате до 3 секунди, то никога няма да го направите.  Жените харесват да са харесвани от непознати мъже, които действат на момента.  

11. Бъдете търпеливи и постоянни. Дори и ако сте направили всичко абсолютно правилно при свалянето, не значи, че тя ще се заинтересува. Ако е така фокусирайте друг обект, но без да слагате този в графата “Провал”. Просто се оттеглете с достойнство или бъдете по – настоятелни, но не и нахални.  

12. Когато сте на първа среща с дадена жена, приключете срещата вие първо, преди тя да го направи. Изпратете я до тях и й пожелайте лека нощ и може би, ненадейно ще й се допие кафе и ще ви покани. Жените харесват мъже, които не пришпорват нещата . . . преди тях самите.  

13. Не взимайте присърце личната й драма. Бъдете готов да стойте настрана от нейните проблеми и драматизации. може да ви е малко трудно, покажете, че сте съпричастен, но само това. След това извадете скритите си оръжия и отклонете темата, за да доведете крайната си цел до факт. Жените харесват мъже, които ги успокояват и развеселяват.  

14. Просто бъдете мъж. Жените искат мъж, силен, смел, самоуверен, знаещ и разбиращ от почти всичко. Обичащ  футбола, мразещ сапунените опери и способен да поправи кранчето на душа.  

15. Прочетете  статиите на Luigi Di Serio за отношенията между половете. Там има доста дори съвети.

 
10 неща, които правят жените безсилни 10. Пазаруването Знаете ли, че Линдзи Лоам изхарчи над 9, 000 $ само в...
Как да си купите джинси по интернет Проверете възвращаемостта на инвестицията си онлайн Първата стъпка е...
Най – гадните неща, които жената прави на мъжа Жените могат да бъдат жестоки и то често спрямо мъжете. Почти всички...

Реклама