Номер 10
"Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена."
Ако имате връзка тогава е въпрос на време тя да ви попита: "Изглеждам ли дебела в тази рокля?" един от най – добрите отговори би бил мълчанието, просто да не казвате нищо и да си излезете от стаята, но не е най – сполучливият отговор, защото води много последици зад себе си.
Та, ако ви попита: "Изглеждам ли дебела?", просто за да спестите време и обяснения ако бързате и закъснявате за някъде й кажете: "Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена." Но, най – добре е да й кажете истината, ако това ви устройва, разбира се. Изборът е ваш.

Номер 9
"Погледни се само, каква мръсница си."
Обикновено това е реплика, която поддържа доброто настроение на жената (и мъжете го знаят много добре), а и в последствие и на мъжа . . . ако се сещате какво имам в предвид. Постигат това което искат от жената.

Номер 8
"Не ми е нужна почивка, за да ми напомни колко специална си за мен."
Ежедневието е доста натоварено, новите технологии изместиха "старите" директни разговори между двойката – ПИН номера, e – mail, гласови пощи и т.н. така, че е напълно обяснимо забравянето на годишнини, рождени дни и специални случаи. Така, ч е следващия път след като сте разбрали, че сте пропуснали някои специален ден, използвайте тази реплика и непременно новите технологии, които да ви припомнят за следващия такъв ден.

Номер 7
"Не исках да те будя."
Прибрали сте се късно в къщи, тя спи и вие си лягате мноооого тихо.

На сутринта й казвате: "Не исках да те будя". А истината е, че ако я бяхте събудили щеше да има бърз разпит от нейна страна:"Колко е часа? Къде беше? С кой беше?" та, вие просто сте избегнали този разпит чрез:"Не исках да те будя.".

Номер 6
"Не си падам по големите цици"
Да, бе, да. Има ли изобщо мъж на планетата, който да не харесва големи женски гърди. Май, не, нали?! Но, много ще бъде мило ако успокойте половинката си с тази реплика при изблик на ниско самочувствие във връзка с големината на гърдите й.

Номер 5
"Не исках да ти купувам нещо, което не би искала"
забравили сте да купите подарък на половинката си за някакъв си повод. Е, тогава това извинение е напълно подходящо. Измъкването ви е гарантирано. Остава ви само да излезете и тя да си хареса нещо – нали такава е идеята ви.

Номер 4
"Аз съм виновен, Петър (тя не харесва Петър) ме задържа"
прибрали сте се късно, обвинете приятелят си, който тя не харесва и ще минете "по – безоблачно" пред половинката си.

Номер 3
" Иван (тя го харесва) току – що го уволниха"
ще прояви състрадание и интерес от този факт и ще пренебрегне другия факт, че сте се прибрали късничко и сте пропуснали киното примерно.

Номер 2"
Доста съм придирчив към храната"
Много добро и учтиво извинение, когато не харесате вечерята й.

Номер 1
"Имам работа сега"
Нищо не може да застане между мъжа и неговото лично свободно пространство. Това извинение служи точно за това. Но, внимавайте да не го използвате прекалено често, че ще загуби истинността си.

 
Как да се държите като джентълмен От Анелия Димитрова Питали ли ли сте се някога какво в същност иска...
101 романтични идеи – част 4 ИДЕЯ 76 Купете й карта за някое разкрасително студио и я пъхнете в...
Малки техники, които могат да спасят брака ви Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той...

Реклама