Искате ли да впечатлите дамите с вашият вкус, когато ги поканите на гости?! 

Най – добрата кафе машина за експресо

Жените мразят кафе от машина за 20 долара. 

Нощна лампа

Признайте, че е по – добре от ярката светлина, романтично е следователно тази лампа действа отпускащо и на дамата и на вас. А, да и да не забравяме, че е и все пак доста удобно – протягате се и ... “нека бъде светлина”.

Прахосмукачка, сушилня и съдомиялня машина

Ооо, няма нищо по –впечатляващо за жените от чистия апартамент, празната мивка и изпраните дрехи. Това говори, че вие се справяте много добре със себе си, което пък означава, че и за тях бихте се справили така. Жените обичат чистотата и реда, така, че 100% ще ви посетят пак. 

Удобен диван

Не ви трябва черен кожен диван. Трябва ви удобен, мек и приятен на допир диван, диван, който да ви стане любим за почивка. С малки, сладки възглавнички и да е в страхотен цвят. 

Готино бельо

Последното което бихте искали е вашето бельо да бъде страсто убиец нали? Най – доброто мъжко бельо си остават памучните боксерки или слипове – класика в жанра. Ако робувате на марка – Кевин Клайн е по тази част. 

Универсален инструмент, с който можете да оправите, отрежете и отворите всичко

Уверете се, че тя ще го види, когато ви гостува. Така, ще си помисли, че освен колекцията ви от слънчеви очила от вас може да излезе нещо интересно или със сигурност не сте въздух под налягане. 

150$ за джинси

Ако уцелите правилния дизайнер, може да ги носите навсякъде – в 5 звезден ресторант, по магазините или в някой бар стига да са комбинирани с подходящата риза или тениска. Инвестицията си струва за вас, а е и във ваша полза спрямо жените. Те харесват мъже, който могат да си позволяват такива глезотиики, защото това им показва, че сте финансово стабилен или поне независим. 

200$ за обувки

Няма нищо по стилно и изискано от мъж с хубави и скъпи обувки. Жените много често съдят за мъжете по техните обувки така, че инвестирайте в черната кожа, която никога няма да излезе от мода. Съчетани с подходящите джинси, панталони или костюм – ще направите страхотно първо впечатление на дамите. 

Достойно спално бельо

Съдбата ще е по –благосклонна към вас ако държите на доброто и изискано спално бельо. Няма нищо по – впечатляващо жените когато се стигне до.. нали знаете... до мачкането на чаршафите и те са от примерно египетски памук или черен сатен. От възможни 6 точки тя ще ви даде тогава 7. 

Удоволствие от готвенето

Жените се възбуждат страшно много от гледката на мъж в кухнята. Жени! А след, като възбудата се удовлетвори няма нищо по добро от зареждането на тялото със сготвената храна, нали?

 
101 романтични идеи – част 2 ИДЕЯ 26 Когато сутрин отива на работа пъхнете в касетофона на колата и...
Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по –...
Бившата: 4 правила, които да следвате 1. Никога не й се обаждайте Това е знак на отчаяние, който показва, че...

Реклама