ИДЕЯ 76

Купете й карта за някое разкрасително студио и я пъхнете в чантата й с бележка: “Нещо специално за специален човек.” 

ИДЕЯ 77

Даже й да слизате до кварталния магазин за мляко, правете го сякаш ще се завърнете от някакво голямо приключение и кажете нещо от рода на: “Добре, бях избран да бродя из снега и сред вълците, но ще се справя”, и тогава й дайте една мечешка прегръдка.

ИДЕЯ 78

Пратете на партньора си благодарствена бележка, като на пример: “ Скъпи Бени, благодаря ти, че ми помогна да се преместя в новата къща, това за мен означава много, наистина го оценявам.Том .”  

ИДЕЯ 79

Ако имате деца организирайте така нещата, че да гостуват за уикенда при родителите ви. В петъчната вечер съобщете новината на половинката си, че сте свободни 2 дни и започнете да планирате как ще се насладите на вашето време заедно.  

ИДЕЯ 80

Подарете й магическа кутийка. Всеки месец слагайте в нея подарък за нея, така че да си го открие сама ... нали е магическа кутийка.  

ИДЕЯ 81

Подарете на половинката си най –полезния за нея подарък – свързан с нейното хоби, работа или всекидневие. Така винаги – всеки ден ще сте и пред очите.  

ИДЕЯ 82

Отидете на маскенбал. Изпратете й бележка, в която да пише, че ще се срещнете на специфично място в 8 часа. Носете маска и когато се срещнете с нея не казвайте нито дума. Просто вземете ръката й и я заведете на дансинга.  

ИДЕЯ 83

В четвъртък помолете половинката си да стегне багажа си за уикенда. Като й кажете, че ще са и нужни всекидневни дрехи и удобни обувки, без да й издавате плановете си. Вземете я в петък след работа и я закарайте до някоя наета от вас хотелска стая в романтичен стил. Мисля, че ще си отпочинете доста добре.  

ИДЕЯ 84

Когато релаксирате в леглото и пред телевизора някоя вечер вземете 2 листа хартия и моливи или пастели. На всеки лист нарисувайте вашата представа за кристална топка, дайте единия лист на половинката си и я попитайте какво вижда в нейната кристална топка за следващите 5 години. Направете и вие такива “предсказания”, след което гои обсъдете заедно.  

ИДЕЯ 85

Направете мило ник – име на вашата половинка, като то може да е името с което нейните родители са й казвали като малка или пък вашето умалително име, с което се обръщате към нея.  

ИДЕЯ 86

Ако сте музикална личност напишете романтична песен на любимата си. Наречете я на името й като на пример: “ Песента на Ани”. Дайте я на професионалисти да и създаде музикалния облик (но изпълнението да е ваше), също така запишете я на CD и на обложката да е нейна снимка. Изпратете CD-то като подарък по пощата.    

ИДЕЯ 87

Изведете половинката си на среща, като мястото да е изненада за нея. Като примерно вечеря на някоя канара или скала, или пък на лодка и т.н.  

ИДЕЯ 88

Спретнете си един голям бой с възглавници, изразходете енергията си заедно и след това заедно си починете от битката.   

ИДЕЯ 89

Направете си една хубава туристическа разходка в планината с преспиване в някоя хижа. След разходката запалете камината и гледайте заедно пламъчетата по тавана.  

ИДЕЯ 90

Ако партньора ви използва компютър вземете ваша снимка, на която сте заедно изпратете й я като bmp файл, който да е под формата за wallpaper.  

ИДЕЯ 91

Ако сте художник или просто обичате да рисувате помолете половинката си да позира за вас ... както вие искате.  

ИДЕЯ 92

Заведете я на карнавал или на някакъв фестивал. За предпочитане да е :

Фестивал на храната

Джаз фестивал

Фестивал на виното

Музикален фестивал  

ИДЕЯ 93

Отделете някой кадър от ваш запис на видео заедно, на който ясно да пише дата на заснемане. След което запишете вас как говорите на камерата, че сте оставили този кадър, за да го покажете на внуците си след 30 години. И кажете какво чувствате към Нея и, че  с нетърпение чакате да минат тези 30г., за да го кажете пак.  

ИДЕЯ 94

Ако сте близо до плаж или някое езеро и времето е топло, вземете си с половинката не планирани слънчеви бани.  

ИДЕЯ 95

Ако сте разделени за някакъв период и поддържате връзка чрез интернет чат – изненадайте я. Помолете ваш приятел да използва ник – името ви, за да разговаря с нея от ваше име  в уговореното от вас време, а вие просто почукайте на врата й.   

ИДЕЯ 96

Купете на партньора си златна рибка в плик или малък аквариум, придружена с бележката: “ От всичките риби в морето, ти си моята рибка.”.  

ИДЕЯ 97

Купете някоя от онези джаджи, който имитират звуци от природата, като песента на щурците, морските вълни, вятъра, жабките и т.н. И я събудете сутринта с избрания от нея звук.  

ИДЕЯ 98

Ден преди рождения й ден, купете няколко балона с хелий и цветя. Скрийте ги в килера. Когато рожденицата заспи пуснете балоните свободно в спалнята и разхвърлете цветя навсякъде. Това ще е най –запомнящия й рожден ден на сутринта.  

ИДЕЯ 99

Подарете си взаимно един мързелив следобед в парка – просто седнете на някоя пейка с чаша кафе в ръка и се насладете на присъствието си.  

ИДЕЯ 100

Качете я в колата и я попитайте, къде би искала да отиде сега в този момент. И просто изпълнете желанието й.  

ИДЕЯ 101

Закуска в леглото – класика в жанра. Постарайте се да е от любимите й храни.

 
Как да държите ума си активен Работите усилено, за да просперирате в кариерата си и го правите....
Петте неща, с които жените искат да сте на ясно Не казвате "Ще ти се обадя", освен ако наистина не го мислите. Това...
Накарайте я да полудее от страст по вас Борейки се да разберат какво привлича жените, мъжете отделят доста...

Реклама