10 трика за успешно интернет сваляне – част 2

6. Нека прелъстяването да започне – втората фаза на съблазняването
Интересувайте се от нея – коя е тя, а не каква е. Задавайте й въпроси, без да се чувства като, че ли е на изпит. Никога не я питайте за физическите размери на тялото й, освен ако тя не заговори за това. Задавай въпроси, на които отговорите да не се изчерпват с "да" и "не". Поддържайте играта. Винаги й отговаряйте, не допускайте неин коментар или въпрос да виси. И помнете, че тя не може да чете мислите ви, за това не мълчете. По – лесно е да поддържате играта, отколкото да я стартирате.

7. Нека тя да води играта
Нека тя да води към по задълбочена интимност. Ако ви пусне по навътре, ще знаете, че тя го иска, а тя пък от своя страна ще е доволна, че владее ситуацията.

8. Различия в чувствата – трета фаза на съблазняването
Ако сте стигнали до тази фаза, може спокойно да си говорите за всякакъв вид интимни взаимоотношение по – между ви. Имайте предвид, че нейната потребност може да е различна от вашата.

9. Медът може и да не е толкова сладък
Открийте какво й действа, преди да се окажете в някоя глупава ситуация, тя да говори за едно, а вие да си мислите, че това е друго. Недей да си мислиш, че знаеш вкусът – питай я! Но я питай деликатно по свой си забавен начин, не придавай сериозност и важност на въпроса.

10. Интернет мрежа – живот
Нормално е ако искате да се видите с вашата кибер дама на живо. Но помислете, сигурни ли сте, че искате да превърнете фантазията си в любовно приключение?! Ако отговорът ви е да – значи сте подготвени за всякакъв изход от тази среща.

Знае ли човек, може да се окаже, че това е жената с която искате да остареете..

 
Бившата: 4 правила, които да следвате 1. Никога не й се обаждайте Това е знак на отчаяние, който показва, че...
Как да се влюби лудо във вас Сигурно сте хвърлили очи на някоя красавица, която искате да поканите...
10 места на които можете да се запознаете с жена 1. Кафенета – това са най – често посещаваните места от жени. Там се...

Реклама