10 трика за успешно интернет сваляне – част 2

6. Нека прелъстяването да започне – втората фаза на съблазняването
Интересувайте се от нея – коя е тя, а не каква е. Задавайте й въпроси, без да се чувства като, че ли е на изпит. Никога не я питайте за физическите размери на тялото й, освен ако тя не заговори за това. Задавай въпроси, на които отговорите да не се изчерпват с "да" и "не". Поддържайте играта. Винаги й отговаряйте, не допускайте неин коментар или въпрос да виси. И помнете, че тя не може да чете мислите ви, за това не мълчете. По – лесно е да поддържате играта, отколкото да я стартирате.

7. Нека тя да води играта
Нека тя да води към по задълбочена интимност. Ако ви пусне по навътре, ще знаете, че тя го иска, а тя пък от своя страна ще е доволна, че владее ситуацията.

8. Различия в чувствата – трета фаза на съблазняването
Ако сте стигнали до тази фаза, може спокойно да си говорите за всякакъв вид интимни взаимоотношение по – между ви. Имайте предвид, че нейната потребност може да е различна от вашата.

9. Медът може и да не е толкова сладък
Открийте какво й действа, преди да се окажете в някоя глупава ситуация, тя да говори за едно, а вие да си мислите, че това е друго. Недей да си мислиш, че знаеш вкусът – питай я! Но я питай деликатно по свой си забавен начин, не придавай сериозност и важност на въпроса.

10. Интернет мрежа – живот
Нормално е ако искате да се видите с вашата кибер дама на живо. Но помислете, сигурни ли сте, че искате да превърнете фантазията си в любовно приключение?! Ако отговорът ви е да – значи сте подготвени за всякакъв изход от тази среща.

Знае ли човек, може да се окаже, че това е жената с която искате да остареете..

 
5 неща, които всяка жена иска да чуе Има неща, които наистина радват „ухото” на жената като:...
Клишета за Свети Валентин Да, това е празник в годината. Любовта е във въздуха и навсякъде...
Най – романтичните подаръци за Коледа Въпреки това, което си мислите, женската представа за романтичен...

Реклама