6. г – ца „ Независимост”
Това е хубав тип жена да си намерите, ако нямате време да влагате чувства и сили да градите връзка или пък сте мъж, който се нуждае и държи на личното си пространство. Тя си има неин живот и си го харесва и не иска нищо друго. 

5. г – ца „ Без натиск”
Тя е щастлива само от факта, че е с вас и не мисли за нищо друго – няма брак, няма деца...

4. г – ца „ Самочувствие”
Няма нужда от комплименти, съгласия, обещания и т. н. Тя е сигурна, че изглежда великолепно, умна е и може да постигне всичко, което пожелае, така че няма нужда от излишно клиширано впечатление да й правите. 

3. г – ца „ Личност”
Тя може да не е номер едно в някой конкурс за красота, но интелекта й е достатъчен, за да ви озари – нейният чар е самата тя. 

2. г – ца „ Малка поддръжка”
Колкото и да е странно г – ца „ Малка поддръжка” е нетипичната модерна жена на 21 век. Тя не се интересува от вашите пари – колко имате или колко нямате. Тя ви харесва заради самите вас.

1. г – ца „ Точно за вас”
Повечето мъже избират жени, които са „ бонбончета” – повече от добре изглеждащи, да не изказват мнение, а само да си седят там и да красят масата, така приятелите ви завиждат, вие имате самочувствие, че излизате с мацка и половина нали?
Що не си намерите жена, която ви прави щастлив без да е някакъв там предмет за вас, не тип „ бонбонче”, с което да се фукате пред приятелите си и не спрете да си хващате гаджета само, ако ги харесват приятелите ви или роднините.

Ако една жена ви прави щастлив само от факта, че сте с нея и физически и духовно тя е г – ца „ Точно за вас”.

 
10 неща, които всеки необвързан мъж трябва да притежава Искате ли да впечатлите дамите с вашият вкус, когато ги поканите на...
Какво ви трябва за една стабилна връзка Винаги има значение за каква връзка става въпрос – интимна, ...
Грешки в разговора с жена Вие сте с жената, която искате и се чувствате щастлив от факта, че най...

Реклама