ИСКАШ ЛИ ДА ГО НАПРАВИШ – това означава, по – добре го направи.

ХУБАВО! - това е думата, която жените използват на края като аргумент с това е те са правите за нещо, а ти трябва да млъкнеш. Никога не казвай “добре” когато описваш външния вид на една жена, това ще доведе до лош край. 

ПЕТ МИНУТИ! – това значи половин час. Когато ви кажат че за 5 мин. са готови да знаете, че това е еквивалент на половин час. 

НИЩО! – това значи “нещо” и трябва да сте на щрек. “Нищо” обикновено жените го използват, когато трябва да опишат тяхно чувство за това какво ви липсва според тях, като качество или нещо друго.

КАРАЙ! (с намръщена физиономия) – това е смелост, която жената проявява, започвайки с “Нищо” и завършвайки с “Хубаво”, т.е. лош изход на нещата за вас. 

КАРАЙ! (със спокоен вид) – това значи “Отказвам се!” или “Прави каквото искаш, не ми пука!”. 

ДЪЛБОКА ВЪЗДИШКА – това означава, че ви мисли за идиот в този момент и се чуди, защо си губи времето с вас. 

ТИХА ВЪЗДИШКА – това значи, че тя е доволна от това което вижда и чува от вас. 

НЯМА НИЩО! – това е един от най – опасните изрази, който една жена може да каже на мъж. Това означава, че тя иска да мислите дълго време върху това, което сте казали или направили. При всички случаи сте загазили, ако го чуете. 

МОЛЯ ТЕ НАПРАВИ ГО! – това е покана, тя ти дава шанс, затова бъди внимателен, за да не чуеш “Няма нищо!”. 

БЛАГОДАРЯ! – тя ти благодари, това е хубаво, затова от теб трябва да се чуят думите:”Пак заповядай!”. 

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО! – това е много по –различно от “Благодаря!”, така че когато една жена ти каже “Благодаря ти много!”, значи е ти е доста ядосана, с нещо сте я засегнали. Внимавайте не я питайте какво не е наред, по – добре гледайте да оправите нещата.

 
Топ 10 на местата, на които можете да се запознаете с жена Номер 10 На уроци по танци Къде другаде ще намерите много жени на...
Седемте най – големи грешки, които мъжете правят с жените Повечето мъже смятат, че достатъчно да следват интуицията си и всяка...
Най – гадните неща, които жената прави на мъжа Жените могат да бъдат жестоки и то често спрямо мъжете. Почти всички...

Реклама