НЯКОИ ГРЕШНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА МЪЖЕТЕ И ГРЕШНИ ИДЕИ ОТНОСНО ЖЕНИТЕ

-Как изглеждаш. Няма да ви лъжа. Това е важно, но не е толкова важно, колкото за нас мъжете. Външният вид на една жена е решителен. За мъжете обаче, не съвсем. Не трябва да изглеждате като Брад Пит, за да имате много жени. Но разбира се направете всичко възможно да подобрите външният си вид. Косата, зъбите, брада и мустаци (по-добре е да ги няма), дрехите, обувките, хигиената и т.н. Попитайте за женско мнение върху този въпрос. Ще се намерят много жени, които охотно да ви помогнат да подобрите външният си вид.

-Парите. Ха, ако ги имате, това е един плюс в повече за вас. Но не е достатъчно, нито задължително. Мъжете често грешат, че една жена излиза с някого, заради парите му. Т.е., че тя го прави единствено за да извлече материални облаги от това. Истината е, че парите са символ на власт и лидерство - това, което жените намират за привлекателно. Затова богатите често ги смятат за по-добри хора от другите. Същото е когато видите една красива жена и веднага си мислите, че тя е богиня и перфектна. А като я опознаем се оказва, че може би не е толкова перфектна, ами истинска патка.

-Че жените трябва да се третират мило. Това е голяма заблуда. Няма нищо по-лошо от една жена да попадне на добро момченце, което винаги да се съгласява с нея, да е винаги мило и внимателно. Жените искат МЪЖ, който не се страхува да изкаже мнението си, дори и да е различно от една жена. МЪЖ, който не страхува, че ще обиди околните и жената с това, което има наум и което е. Ако сте добо момченце, което третира жените мило и внимателно, престанете веднага. Това е лошо за вас и за жената.

-Че жените знаят какво искат. Жените не знаят какво искат. Това е истината. Те са нелогични, обикновено са патологични лъжци. Т.е. устата им говори едно, а мозъкът им мисли съвсем друго. Приятелски съвет, никога не взимайте насериозно какво ви казва една жена. Често то е абсолютна глупост. Или може да ви кажат,че не се целуват на първата среща, а да ви чакат цяла вечер да направите първата стъпка.

Имайте план за действие винаги и го следвайте безмилостно, дори да срещнете съпротива. Ако енда жена ви казва твърдо да спрете, направете го във всички случаи. Но ако ви каже, че не спи с хора, които познава едва от няколко дена, но ви гледа страстно и секси, то тогава непременно продължете.

-Че една жена трябва да се ухажва. За някои ухажването е следното поведение. Това един мъж да заведе жена на вечеря, да й носи цветя, да й купува всичко, което тя пожелае. И в крайна сметка да не получи нищо в замяна. Все пак тук говорим за жена, която сте срещнали наскоро. Ако имате гадже от известно време, естествено изведете я на вечеря и й подарете нещо от време на време. Но недейте да я заливате с подаръци. Тя ще си помисли, че искате да купите любовта й и ще ви отреже. Има много начини по които може да излезете на среща без да се охарчвате и без да правите впечатлението, че искате да впечатлите една жена.

Засега това са само едни от нещата, които мъжете правят грешно във връзките си с жените. Но те са ключови. Ако ги правите, престанете веднага.

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ ПРОМЯНАТА И ПЪРВАТА НИ МИСИЯ

Как да се промените, за да сте по-привлекателни? Това е въпросът. Трябва да почнете с вътрешната промяна, с промяна на мирогледа и персоната ни.

Ако сте несигурни и срамежливи или се страхувате от жените. Ето ви едно упражнение. Запитайте се коя е най-голямата ви несигурност относно жените. Правете това упражнение често, няколко пъти на ден. Не се чувствайте зле за себе си и не се съдете, а работете върху това да се възприемете такъв какъвто сте и да се променяте за добро.

Представяйте си често какъв точно искате да сте. Какще изглеждате, как ще се чувствате, каква ще е стойката ви и т.н. Направете този образ силен и ярък, голям и ясен. Правете това упражнение често и скоро ще видите признаците на промяната. Ще станете това, което искате да сте.

Първата мисия. Излизайте по няколко пъти на седмица, за няколко часа и да срещата клкото се може повече момичета. Не ги сваляйте, а просто си поговорите с всяко за няколко минути. Приятелски, неангажиращ разговор. Като видите момиче, отидете и му кажете:

-Здрасти. Забелязах те преди секунда и просто исках да се запознаем. как се казваш?

Водете си записки и как всичко е протекло. После анализирайте.

Направете го с поне 10 момичета на ден, 4-5 пъти в седмицата. Това са към 40-50 разговора на седмица.

НЯКОЛКО СЪВЕТА ОТНОСНО ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО ВИ

Винаги ходете изправен, раменете назад, главата и с горда стъпка. Когато видите някое момиче, погледнете я право в очите и не сваляйте поглед докато тя не го направи. Често мъжете се гледат една жена, а когато тя се обърне с лице към тях, веднага извръщат поглед. Това й показва едно нещо - че сте пъзльовци. Истинският мъж ще я гледа в очите без страх. Трябва да изглеждате като баровци, ако седите някъде си представете, че мястото е ваше. Разтворете краката и ръцете си и се настанете удобно, сякаш всичко наоколо ви принадлежи. Знам че това може да звучи налудничаво, но жените разбират много повече за един мъж от езика на тялото му, отколкото това, което говори. А този език е много силен и комуникира правилните неща. Не се страхувайте да огледате някоя жена, без да изглеждате като убиец обаче. Просто го направете със самочувствие, наслаждавайки се на тялото й. Тя ще оцени фактът, че сте достатъчно самоуверен да я огледате, без да се правите, че не сте я огледали когато тя се обърне към вас.

 
11 – те “ Не казвай на жената” тайни, които всеки мъж пази Тайна #1 Да, изпитваме похот 10 пъти на ден – но, това не значи, че...
Нещата, които никога не трябва да правите в живота си Винаги правим списъци за нещата, които искаме да ни се случат в живота,...
Полезни съвети за влюбените мъже Съвет 1 Най – важното нещо е да се контролирате. Всички знаем, че е...

Реклама