Защо е тази статия? Мисля, че всеки мъж се нуждае от малко познания (всъщност доста познания) в областта на жените. Да знаем как се сваля една жена, от това да я срещнем до леглото е нещо, което всеки мъж трябва да знае и може да научи.

Не ви ли е омръзнало да гледате как разни момчета непрекъснато излизат с най-готините мадами, докато вие си киснете в къщи на бира пред компютъра и гледата сайтове за възрастни по цял ден? Не ви ли се ще и вие да имате живот, изпълнен с много прекрасни жени и пълноценно губене на времето ви? Предполагам, че отговорът е ДА.

Тогава четете.

РАЗЛИКИТЕ

Едва ли ще се открие Америка като се отбележи, че между мъжете и жените има разлики. И то огромни. Но това, което мъжете ги интересува е не разликите във физиологията или други тем подобни, а разликата в това как работи привлекателността за двата пола. Като мъже всички знаете, че ви е нужно да видите някоя хубавица, със стегнато, младо тяло и вече сте привлечени към нея и сте готови за действие (но както често се случва, готови сте, но рядко предприемате действия реално). Всичко опира, малко или много до това как жената изглежда, а това дали тя е наистина мил и добър човек, често не ни интересува, поне не в началото.

Грешката е, че повечето мъже си мислят, че това което те намират за привлекателно в една жена, ще бъде и същото нещо, което жените ще намерят за привлекателно у тях, мъжете.

ГОЛЯМА ГРЕШКА. Жените са привлечени от доста по-различни неща в един мъж, отколкото мъжът в жената.

Мъжете са директни, обичат да използват малко думи и да гледат в голямата картина, така да се каже.

Жените обаче са често неясни, правят намеци отколкото да са директни, често обсъждат детайли, за които мъжете никога не са замислят.

КОЕ Е ТОВА ЧУДНО НЕЩО, КОЕТО ЖЕНИТЕ ИСКАТ В ЕДИН МЪЖ

Не очаквайте да ви се даде изчерпателен отговор, защото нито аз, нито който и да е било друг го има.

Но ето ви една теория.

Жените си падат по няколко черти у мъжа

-Лидерството. Да, жените харесват силните, волеви мъже. Не става дума за физическа сила. Става дума за това, че един мъж, за да е привлекателен, трябва да е лидер, да е независим, да има собствен път в живота и да не намира извинения за желанията си. Това включва пълна сигурност в уменията си и самочувствие на успял човек.

-Чар. Това е универсално. Всички харесваме чаровните хора. Какво точно е чарът обаче не мога точно да обясня, но това е способноста да накараш всеки да се чувсвта добре в твоята компания.

-Доминантност. Жените обичат мъже, които доминират. Това е част от ролята на лидера. Жените не си падат по мекушави, слаби, зависими и нерешителни мъже, които не правят това, което искат.

-Агресивност.- тука не става дума за физическа агресивност, а за агресивност към живота. Т.е. знаеш какво искаш и знаеш как да го постигнеш. И най-важното правиш всичко възможно, за да го постигнеш.

-Непредсказуемост.-Предсказуемите хора са скучни. Всички знаем каква ще е следващата им стъпка и затова те често ни отегчават. Изненадата е най-доброто ни оръжие. И то трябва да е част от арсенала на всеки мъж.

-Стилен и моден. Ще си поговорим повече за външният вид, но вкусът към дрехите, живота, изкуството, вината и т.н. са важни ако искате да сте желаният мъж.

Това са най-важните и ако успеем да ги постигнем, сме на добър път.

Нещата, които са НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ както и да ги гледаме:

-Отчаянието. Жените мразят отчаяните мъже. Тези мрънкала, които само се оплакват и си намират извинения за всичко са идиоти. Ако ви интересува само една жена, ако непрекъснато се опитвате да я впечатлите с покани за вечеря, цветя и т.н. и сте готови да не обръщате внимание на всичките й глупости, то тогава сте отчаян.

-Емоционално нуждаещите се. Това са слабите мъже. Тези, които търсят емоционална опора у жената, изливат чувствата си във всеки удобен момент и т.н. Ако казвате на една жена, че сте влюбен до уши в нея, значи сте емоционално нуждаещ се. Ако й се обаждате по няколко пъти на ден и цяла седмица, значи сте същото. Това е смешно и трябва да престанете да го правите веднага.

КАК ЖЕНИТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ СИ ИМАТ РАБОТА С ИСТИНСКИ МЪЖ

Тъй като жените често не знаят с кого си имат работа, те ни тестват. Тестът може да идва във всякакви форми. Но най-често това става, когато жените се държат като лигли, или кават нещо лошо спрямо нас, за да ни провокират. Ако примерно я попитате за номера й и тя ви каже "за кво ти е?" това е тест. Те искат да видят доколко сте мъж и дали ви бива. Най-голямата грешка, която може да направите е да се разстроите или да й отговорите сякаш трябва да се докажете пред нея. Ако една жена се държи като лигла и вие търпите поведението ви, това й показва, че не сте никакъв мъж и че искате да й се харесате. Напротив, кажете й да престане веднага или просто се посмейте на глупавото й поведение. Ако ви попита защо ви е номерът й, най-тъпо ще е да кажете, че много я харесвате и че искате да излезете с нея. Правилният отговор е да й кажете с чувство за хумор, че събирате номера на разни момичета и че след това ги показвате на приятелите си, посмявате се и ги хвърляте в кошчето за буклук. Така не сте се дали лесно и не сте си навели главата пред една жена. Запомнете, че жените трябва да ви респектират иначе никога няма да се почувстват привлечени към вас. Респектът е ключова част. Никога не се подчинявайте на една жена, дори й когато ви помоли да подържите чантата й, дори и тя сама да може да го направи. Никакво подчинение. Дори и в най-малките неща. Говоря абсолютно сериозно.

КАКВО ИЗИСКВА ДА СИ ДОБЪР С ЖЕНИТЕ

За мене това е много добър въпрос. Всеки, които иска да е добър с жените трябва да е готов да се промени и да възприема нови идеи, които са различни от тези с които е запознат. Това означава, че трябва да посвети свободното си време на това да се интересува от жени и да намира начини да стане по-привлекателен и да се усъвършенства. Ако не искате да се промените, тогава не четете по нататък.

НАЙ-ЛОШИЯТ СЪВЕТ ОТНОСНО СИТУАЦИЯТА ВИ С ЖЕНИТЕ

Ако сте имали проблеми с жените, предполагам, че често сте питали за съвет. Дали някоя позната, или родител или приятел. Знам и най-честият отговор, който сте получавали. А той е "просто бъди естествен. Бъди себе си" Защо това е най-лошият съвет? Ами досега не сте ли се държали естествено? Не сте ли били себе си? И какви резултати ви е дало това? Никаки. Един мъж, който е красив, чаровен и знае тайните не женското сърце, няма как да сбърка като бъде естествен, защото това да е привлекателен за жените е част от естеството му. Но за един човек, който е срамежлив, плах и си няма идея как се свалят жени,то колкото и да е напряга да бъд естествен, та и зелен да стане, няма да има успех.

Ако все пак кажете на някого, че винаги сте били ествествен и това не ви е давало резултати, те сигурно ще ви отговорят:ю

-Ами значи не си намерил подходящото момиче. Продължавай да търсиш.

Да и кога ще я намериш? Като си на 40 и нещо и животът ти е минал в самота и отчаяние? Този съвет се дава от хора, които идея си нямат как да свалят жени. Никога не го възприемайте. Пътят на свалячът е да се самоусъвършенства и да се променя. Понякога трябва да се правят неша, с които ще се чувствате некомфортно, но когато те станат част от вас, е, тогава вече ще може да се държите естествено, зашото това да бъдеш естествен ще се равнява на това да бъдеш привлекателен.

 
10 тайни да станете романтичен Връзката ви отива ли на все по – лошо и по – лошо? Чудите ли се, защо тя...
10 неща, които никога не трябва да казвате на приятелката си Number 10 "Тя е секси!" Даже и приятелката ви да го забелязва това и...
101 романтични идеи – част 2 ИДЕЯ 26 Когато сутрин отива на работа пъхнете в касетофона на колата и...

Реклама