20- Справете се с враговете си
Всички имаме врагове. Може да става дума за мухльото, който25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 5 се влачи с бившата ти, може и да е някой ваш "приятел", който ви е унижил публично, а може би и да са тримата мустакати господа, дето те изритаха от бръснарското ви каре белот, когато си обръсна мустаците. И въпреки че кармата обикновено се притичва на помощ да отмъсти на тези делнични Немезиди, това не означава, че човек трябва да стои безпомощен пред тях. Не прибързвайте, планирайте препазливо, не издавайте силните си позиции, не допускайте да ви видят объркан или притеснен и им подхвърлете фалшива следа, като се престорите, че се сприятелявате с тях. Как ще приключите с тази работа зависи изцяло от вас.

Патентовайте клозетния си транзистор, поръчайте Маки и се впуснете в страховит юмручен бой...

21- Как да регистрирате патент
Значи най-накрая се решихте да патентовате страхотния си новоизобретен вентилатор за покрива на колата. За целта напишете в Google "как да регистрирам патент". Еин от първите съвети, които ще получите, ще бъде от българското патентно бюро: проверете дали изобретението не е било вече регистрирано от някого другиго. Във всеки случай ще можете да си свалите всички необходими документи, за да регистрирате вашия патент.

22- Поръчайте суши
Когато нещата опрат до поръчването на суши, пред вас има два варианта - Нигири или Маки. Нигири представлява сурова риба и ориз. Маки е руло суши, увито във водорасли. И двата вида са много вкусни, но Маки е по-добрият избор за тези, които още не са свикнали да ядат сурова риба, тъй като няма прекалено натрапчив рибен вкус. Опитайте няколко различни ястия, а ако все пак предпочитате храната да е сготвена, поръчайте пиле териаки. Имайте предвид, че от сушито се очаква да бъде сурово, така че насладете му се без да се замисляте.

23- Оцелейте след юмручен бой
Вие сте любовник, а не боец. Това обяснява защо последният път, когато участвахте в юмручен бой, загубихте срещу 12-годишно момиченце (е, във ваша защита трябва да се отбележи, че тя беше едра за възрастта си). Но сега, когато отново сте притиснати в ъгъла, трябва да се биете, сякаш животът ви зависи от това. Забравете всичко, което сте гледали по филмите и се пригответе за мръснишки ходове. Ритнете го в топките, фраснете го в носа или в бъбреците и се опитайте да издерете или размажете лицето му. Разрешено е да използвате дори и зъбите си, но бъдете готов да хапете здраво (не е твърде достойно, но животът ви може да зависи от това).

24- Блъфирайте ефективно
Ако искате да получите всичко срещу нищо, по-добре се научете да блъфирате. За начало изработете смислена история, придържайте се към елементарни твърдения (никой няма да се хване на фантасмагории), както и имайте пред вид какви биха могли да са последствията, ако ви хванат в измама. Никога не подценявайте събеседника. Толкова е лесно да се оплетете в мрежата на собствените си лъжи, че по-добре използвайте блъфирането като последното възможно средство.

25- Оцелейте ако ви хванат с друга
По средата на романтична среща с готина мацка забелязвате, че гаджето ви влиза в заведението. Тя се запътва към масата ви с такова изражение, сякаш ще ви откъсне главата. Какво трябва да направите? Ако държите на мъжкото си достойнство, ще запазите спокойствие и ще запознаете двете жени. Дръпнете настрани едната от любовниците и си обяснете, че погрешно сте разбрал споразумението ви с кого може и с кого не може да се срещате и не сте оценил по достойнство сериозността на връзката ви... След това трябва на секундата да изберете едната от двете жени. Ако ставаше дума за порнофилм, тримата щяхте да се отзовете във вашето жилище и да си спретнете чудесно забавление, но тъй като това е реалният живот, трябва да сте подготвен и за ситуацията, в която и двете жени ще ви зарежат.

 
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...
10 трика за успешно интернет сваляне – част 1 1. Сложете картите на масата Бъдете честен с нея. Ако не приличате на...
Как да станете по – атрактивен мъж Научете се да разказвате интересни истории Ключовият аспект в това...

Реклама