16- Отървете се от досадни приятели
Всички имаме приятели, които тайничко не можем да понасяме. Такива, които се изтърсват неканени на25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 4 гости, остават дълго след като останалите са си тръгнали, да не говорим, че понякога взимат назаем и гаджето ви, като дори и не го връщат след това. За щастие лесно можете да елиминирате тези кретени от живота си. Започнете да давате заето - и емоционално, и иначе. Престанете да им правите услуги, не отговаряйте на обажданията им и не ги канете на купоните, които правите и на които ходите. Ако не разберат намека, говорете с тях на четири очи и им обяснете в прав текст как стоят нещата.

Научете се как да ядете омар, проверявайте акредитацията на партньорите си, унищожете врага...

17- Яжте омар без да изглеждате като глупак
Има някои храни като например охлюви и миди, които се ядат изключително трудно - особено ако се опитате да плъзнете жива стрида в гърлото си.

Но няма друга храна, която да е по-голямо предизвикателство за кулинарния новобранец от омара. За щастие можете да надхитрите коварното ракообразно с помощта на няколко трика. Сложете си кърпа на врата, вземете трошачката за щипки и се залавяйте за работа. Започнете като отчупите краката като ги осучете и дръпнете. Направете същото със щипките като ги откъснете от тялото. Месото от краката може лесно да бъде изсмукано, но с щипките ще трябва да се справите с помощта на специален уред. Що се отнася до задната част, хванете с една ръка опашката на омара, а с другата - гърба му и рязко го осучете. После стиснете силно, за да счупите черупката и с пръст избутайте месото от опашката през по голямата дупка. Преди да изядете омара, най-вероятно ще трябва да отделите червата му (няма как - тия животинки се сервират цели, а никой изискан готвач няма да се осмели да бърника из вечерята ви). И сега, след като ви отворихме апетит, придърпайте чесновото олио и се насладете на плодовете на вашия труд!

18- Проверявайте акредитацията на партньорите си.
В днешно време никой не желае да се обвърже финансово с някого, освен ако не познава миналото им като на длан. Благодарение на магията на Интернет, вие можете да извършвате неформални проверки на всчки потенциални партньори
С няколко удара по клавиатурата можете да намерите информация за регистрациония номер на колата на бъдещия си търговски партньор и осигуровката му, както и можете да телефонирате за потвърждение в университета, който той твърди, че е завършил.

19- Преговаряйте като професионист
Както е казал един английски философ, "Не винаги можеш да получиш това, което искаш, но, понякога, ако опиташ, можеш да установиш, че си получил каквото си искал." Това е изкуството на преговорите. Вие също можете да получите каквото желаете като спазите следните правила: Никога не правете първата оферта, целете се високо, но никога не изглеждайте нетърпелив или силно впечатлен, опознайте опонента си и винаги, винаги бъдете готов да отстъпите.

 
Прелъстяването. Още един важен начин как да прелъстите една жена В тази статия се разглежда един от най – добрите методи на...
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 2 6. г – ца „ Независимост” Това е хубав тип жена да си намерите,...
Свалките част 2 НЯКОИ ГРЕШНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА МЪЖЕТЕ И ГРЕШНИ ИДЕИ...

Реклама