25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 3

11- Направете добро впечатление на родителите й
Когато се подготвяте за среща с родителите й, трябва да помните, че първото впечатление е най-важно. Ако ще отидете в дома й, занесете малък подарък като например цветя или бутилка вино. Ако вечеряте навън, предложете да платите сметката. Що се отнася до разговорите, отговаряйте учтиво на въпросите, които се отнасят до вас и демонстрирайте интерес към техния живот и интереси. След като сте успели да омаете дъщерята, не би следвало да имате проблем с това да впечатлите родителите.

12- Разберете дали гърдите й са фалшиви
Гърдите на гаджето ви са заоблено и съвършено предизвикателство към гравитацията, но дали са истински? Въпреки че не можете да я попитате направо, винаги можете да се вгледате за някои признаци преди да я изпратите до тях. Ако формата им е идеално кръгла, ако са необикновено твърди и стърчат подозрително, шансовете да не са истински са значителни. Добрата новина е, че досега това никога не ви е спирало. Наслаждавейте се на даровете на съдбата, докато можете, независимо от това дали те са истински или фалшиви!

13- Разпуснете мускулите си
Тъкмо сте приключили изтощителната тренировка с двукилограмовите гирички на гаджето си и усещате явно напрежение в мускулите си. Време е да разпуснете. Започнете като контролирате дишането. Поемете дъх и издишайте, като всеки път броите бавно до 4: четири секунди вдишване, четири - издишване. Докато издишате, представяйте си как напражението сякаш се отича от тялото ви - мускул след мускул.

14- Научете се да търгувате на eBay.com
...Или на друг сигурен сайт за онлайн аукциони. Например, решавате, че е крайно време да се отървете от прогимназиалната си колекция от футболни сувенири. Превърнете в реалност намерението си, като посетите някой сайт за онлайн аукциони - най-популярен от които е eBay. За да започне купона, първо трябва да се регистрирате и да си отворите акаунт. След това нещата стават ясни от само себе си: този тип сайтове за аукциони имат добри стъпка-по-стъпка инструкции за начинаещи.

15- Научете се за забърквате коктейли
Някой да желае чаша бренди със сметана и ментов ликьор? Събудете скрития у вас Пиърс Броснан като забъркате следния коктейл: Смесете 50 милилитра (равно на 1 малка чаша за еспресо) с 50 милилитра ментов ликьор в голяма водна чаша, наполовина пълна с натрошен лед. Покрийте чашата, разбъркайте интензивно, добавете щедра лъжица сладка сметана и прецедете в коктейлна чаша. Питието е великолепно и става за аперитив към който и да е от филмите за Джеймс Бонд

 
Митове за това какво искат жените Сигурни сте, че знаете (горе – долу) какво иска една жена, но не сте ли...
Как да бъдете истински мъж в живота Това е добра статия и всички мъже би трябвало да се възползват от нея....
Как да станете Играч От Анелия Димитрова Искате ли да сте мъж, който всяка жена желае?...

Реклама