25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 2

6- Избегнете скуката на работното си място
Ако и вие сте като мнозинството служители, вероятно работата ви се струва по-затъпяваща и от местна упойка. Добрата новина е, че с малко активност от ваша страна лесно можете да избегнете делничната скука.

Поинтересувайте се от нови проекти, поемете доброволно задачи, които не са пряко свързани с вашата длъжност, задълбочете познанията си във вашата сфера на дейност; превърнете губенето на време във време за създаване на професионални контакти, като привлечете колегите си в съвместно търсене на решения на служебните задачи. С малко повече късмет новият ви метод да избегнете скуката на работното си място може да ви донесе дори и повишение.

7- Изберете мястото на първата среща
Първата среща е достатъчно стресираща сама по себе си, така че защо да усложнявате нещата излишно с избор на неподходящо място? Спечелете дамата, като й демонстрирате, че сте готов да й предоставите каймака на живота. Поканете я в някое заведение с изискано меню (не, хамбургерите и баничките не вършат работа), заведете я в чудесен курорт или просто я очаровайте с пикник край някое езеро. О, има и още нещо - каквото и да правите, убедете се, че съпругата ви няма да е там по същото време.

8- Разберете дали ще е добра в леглото
Понякога просто знаете кога една жена ще бъде идеалната любовница. Ако тя се целува добре, можете да се обзаложите, че ще бъде чувствена. Ако е чудесна танцьорка, знаете, че се чувства комфортно в тялото си. Ако е гъвкава, можете да се досетите, че ще изпълни 101 пози в леглото. А ако може да одере лъв с вързани ръце, сте убеден, че тя е жената за вас.

9- Научете се да разчитате езика на тялото й
За разлика от колите и електроуредите, жените не идват с ръководство за употреба. Така че ако искате да ги разберете, трябва да се вгледате внимателно за някои неуловими знаци. Например една страстна жена ще седи, демонстрирайки елегантната извивка на бедрата си и дълбочината на деколтето си и ще поддържа продължителен визуален контакт. Жена, която е склонна да флиртува, ще се смее по-често от обикновено, ще се усмихва постоянно и ще играе с косата или бижутата си. Тази, която не се интересува от свалки, ще отбягва погледа ви, рядко ще се усмихва и ще държи ръцете си скръстени на гърдите. Изключително незаинтересувана жена ще се бръгне за бейзболната си бухалка, докато ви сритва в слабините. (Шегувам се, чак до там няма да се стигне). Жените излъчват толкова много сигнали, които просто трябва да бъдат разчетени.

10- Научте се да оперирате с пари
Когато започвате нов бизнес, преобзавеждате жилището си или просто спестявате за нова кола, в живота ви настъпва момент, в който трябва да вземете пари назаем. Основният критерий, който трябва да имате пред вид, когато сравнявате потенциалните заемодатели, е лихвата, която те прибират. Това, с други думи, е цената, която плащате, за да получите парите. Обезателно сравнете лихвите по заеми на няколко конкурентни банки. Не се притеснявайте да преговаряте със заемодателя - бил той банка или брокер. Изберете брокера, който предлага най-ниска цена и му кажете, че очаквате от него по-добра оферта. Той може да ви се изсмее в лицето. Но може и да ви предложи сделка, по-благоприятна от очакваната.

 

Реклама