25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 1

Всички жени (дори и героините от анимационните филмчета) обичат мъжете им дапритежават определен запас от познания. Способността да изберете правилната реплика, докато сте в леглото или да направите експлозив от ролка тоалетна хартия и нацвъкано от гълъб определено ще ви направи секси в нейните очи.

Станете неустоим като Брад Пит като използвате следните правила.

1- Контролирайте емоциите си, докато сте на работа
Много от нас са присъствали на кариерно самоубийство, когато колегите ни са избухвали невъздържано и детински по време на работа. За щастие вие бихте могли да избегнете подобна съдба като използвате нашите съвети за запазването на работата ви.

Ако нещо не става както на вас ви се иска, изчакайте малко, преди да реагирате. Можете да се разходите, да поговорите с някой, който ще ви помогне да се поуспокоите или да отидете във фитнес салона, за да изкарате гнева си на уредите. Ако нямате толкова време, поискайте да ви изяснят отново ситуацията преди да отвърнете и бройте до 10 преди да кажете нещо, закоето по-късно може да съжалявате. Упражнете контрол върху емоциите си преди те да поемат контрол над живота ви.

2- Запазете паметта си
Често ли ви се случва да забравяте името на оня, дето работеше в онова там? Добрата новина за вас е, че да попивате информация всъщност е лесно като 2 и 2... ъъъ... колкото и да правеше това.

Когато получавате нова информация, бъдете активен слушател, представяйте си, че това, което научавате в момента е жизнено важно, правете паралел между новите данни и нещата, които вече знаете и повторете основните моменти. Та? За какво ви говорих досега?

3- Поддържайте дрехите си спретнати
Дали дрехите ви изглеждат смачкани като физиономията на Елизабет Тейлър преди пластичните операции? Ако е така, вземете незабавни мерки като следвате следните стъпки: a) Опънете и окачете на закачалка дрехите си веднага след като ги извадите от сушилнята; б) Сгъвайте дрехите си веднага щом ги съблечете и в) Внимавайте да не разтягате неволно панталоните си на коленете, докато седите. Ако нищо друго не помага, почете да носите дрехите на парно гладене.

4- Избягвайте махмурлука
Това, че сте замислили смазваща вечер в клубовете из града, съвсем не означава, че на другата сутрин трябва да се чувствате още по-размазан. Вижте сметката на махмурлука още преди да е започнал като подготвите тялото си отрано. Хапнете нещо, пийнете мляко и няколко глътнете мултивитамина за да компенсирате предстоящата загуба на минерали.

5- При умора: дръжте дюкяна затворен!
Животът не винаги е справедлив към нас и на всекиго може да му се случи Малкият Елвисчо внезапно да реши да напусне представлението. Вероятно причината да не ви става е лесно обяснима - заради препиване, от умора, или понеже мадамата ви не е точно копие на Анжелина Джоли. Ако се чувствате изтощен, решението всъщност е по-елементарно, отколкото допускате. Следващия път хапнете нещо, дремнете един час или просто разпуснете малко пред телевизора. Малкият ви приятел ще ви бъде благодарен за възможността да се възстанови от усилието.

Не се оставяйте на скуката, планирайте първата ви среща и разберете дали избраницата ви ще е добра в леглото...

 
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 4 16- Отървете се от досадни приятели Всички имаме приятели, които...
10 неща, които правят жените безсилни 10. Пазаруването Знаете ли, че Линдзи Лоам изхарчи над 9, 000 $ само в...
Пет черти на Супер Мъжа, който всяка жена иска От Анелия Димитрова Това, което искат жените в един мъж не е само...

Реклама