ИДЕЯ 26

Когато сутрин отива на работа пъхнете в касетофона на колата и касетка на която по много забавен начин я каните на обяд. Примерно, запишете саундтрака от „Мисията невъзможна” с текст: „Вашата мисия е ако решите да я приемете е да отидете на обяд в „Т – ПАТ” с един очарователен господин в 12:30 на 22.12.06 г. с цел така да го омаете, че да прави каквото му кажете без да се замисля. Бъдещето на света сега е във ваши ръце. Касетата ще се саморазруши след 5 сек.” И след 10 бибкания , които сте ги записали на касетата от вашия часовник казвате: „ Би ли повярвала ако са 10 сек.?!” Звучи доста изтъркано, но обикновено води до доста голям и продължителен смях.

ИДЕЯ 27

Свържете се с нейните родители или роднини и ги попитайте какво е искала като малка най – много. Примерно, ако е искала порцеланова кукла, купете й за рождения ден една. Не само ще оцени подаръка, но и вашата инициатива да разберете нейните детски желания.

ИДЕЯ 28

Организирайте обща ваша снимка, така казвате на всички: „Ние сме двойка!” 

ИДЕЯ 29

Напишете й бележка: „ мислех си днес за теб и това ме накара да се усмихвам.” Оставете бележката някъде, където тя ще я намери със сигурност. 

ИДЕЯ 30

За „Св. Валентин” й подарете гривна или пръстен от любимият й материал с гравирани на тях вашето име и нейното, както и датата на която сте станали двойка. 

ИДЕЯ 31

Когато сте в някои търговски център или на летището влезте в онези кабинки за снимки и се снимайте. Направете си доста забавни снимки и когато тя най – малко очаква я целунете така, че да запечатате този момент. 

ИДЕЯ 32

Ако половинката ви има гласова поща на телефона си оставете й съобщение: „ Просто искам да ти кажа, че мисля за теб.” Това ще има особено голям ефект когато тя е надалеч за определен период от вас. 

ИДЕЯ 33

Организирайте някое мистериозно пътуване за вас и партньора ви, ей така изненадващо. И да се разбере къде отивате чак когато сте там – на въпросното място. 

ИДЕЯ 34

Купете сладко малко ключодържателче – мече и го сложете зад огледалото на мястото до шофьора заедно с бележка „ Обичам те”. И докато мистериозното пътуване се осъществява й кажете че има нещо на бузата, тя ще свали огледалото и ще намери изненадата. 

ИДЕЯ 35

Ако половинката ви заминава някъде, купете й подарък и го сложете в някои ъгъл на куфара й , така че да го намери когато си разопакова нещата. 

ИДЕЯ 36

Когато имате годишнина купете две чаши за шампанско и ги гравирайте с имената ви и с дата на годишнината примерно:

ТОМ И КЕЙТ
17.09.2005г.
И когато празнувате в някой ресторант и дойде времето за шампанското келнерът да донесе вашите чаши за него. Това ще бъде страхотна изненада за вашия партньор и тази годишнина ще се помни и от двама ви дълго време. 

ИДЕЯ 37

Купете за рождения й ден 24 червени рози. Преди да отидете на мястото, на което ще празнувате си определяте мястото и часа на вашата среща. Заставате зад ъгъла и помолете учтиво някой господин да й подари тази роза и да й честити рождения ден. И така да стане с 11 от 24 –те рози, да й бъдат подарени от непознати господа. След което останалите рози остават за вашето пожелание към нея. 

ИДЕЯ 38

Винаги слушайте за нещата, който разказва половинката ви, даже да са и незначителни. Като на пример за сладоледа, който й е купил баща й като малка, как е имало сметанова топка, бананова и ментолова. И така, когато дойде момента, почерпете я с абсолютно същия сладолед.

ИДЕЯ 39

Изберете тези снимки, които означават много и за двама ви. Занесете ги на професионалист да направи колаж – сборна снимка от всичките и я поставете в рамка на нощното й шкафче. 

ИДЕЯ 40

Купете красива дървена кутийка с червена панделка. Намерете стар ключ и го поставете в нея. Гравирайте метална плоча с надписа: КЛЮЧЪТ ОТ СЪРЦЕТО МИ. Поставете плочата в средата на кутийката, така че като я отвори да прочете посланието ви. 

ИДЕЯ 41

Купете дърво и го засадете на избрано от вас двамата място. Всяка година на вашата годишнина пийте шампанско до вашето дърво. Радвайте се на създаденото от вас двамата. 

ИДЕЯ 42

Ако си взимате душ сутрин пръв напишете на изпотеното огледало: „ Том обича Кейт”. Така тя ще си вземе най – щастливия душ досега. 

ИДЕЯ 43

Купете й звезда, която да носи нейното име. 

ИДЕЯ 44

Спретнете някой смешен номер на ваш общ приятел. Споделете заедно този миг. Няма да ви давам примери вие сте доста изобретателни в тази област, нали?! 

ИДЕЯ 45

Когато се наслаждавате на вашата почивка заедно, станете някоя сутрин рано, за да се насладите на изгрева заедно. Това може да ви изглежда трудно, но си заслужава да се види поне веднъж, когато сте двамата. 

ИДЕЯ 46

Когато сте в спа – център, направете престоя ви незабравим за нея. Създайте романтична атмосфера, заобиколете ваната с най – ароматните свещи, които сте намерили, поръсете водата с листа от рози и когато половинката ви се наслаждава на всичко това й подайте чаша за шампанско. 

ИДЕЯ 47

Създайте любовни купони срещу които вашият партньор да заменя романтични услуги, като примерно на купона може да пише; „ Изкупувам този купон срещу гушкане.”

ИДЕЯ 48

Някоя топла лятна вечер организирайте пикник на лунна светлина. Наслаждавайте се както на шампанското и шоколада, така и на звездите. 

ИДЕЯ 49

Ако някой път завали дъжд и не сте си взели чадър с половинката ви, не се нервирайте. Просто се поразходете под дъжда без чадъри, без нерви само вие двамата ... забавлявайте се. 

ИДЕЯ 50

Организирайте й пътуване във въздуха – с балон. Преживяването ще е незабравимо и за двама ви.

 
Думите, които жените мразят Тази статия е сътворена според проучване направено в социалната мрежа...
Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста...
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 2 6. г – ца „ Независимост” Това е хубав тип жена да си намерите,...

Реклама