ИДЕЯ 1

Ако половинката ти заминава някъде за няколко дни, кажете й че ще се притеснявате за нея затова сте наели бодигард, който да я наблюдава. И после й дайте едно малко плюшено мече. 

ИДЕЯ 2

Напишете на тавана на спалнята нещо като” Обичам те” с отразяващи се в тъмното букви, така като си легне и изгаси светлините ще го прочете. 

ИДЕЯ 3

За някой специален случай купете на половинката си 11 естествени червени рози и една изкуствена, като я поставите в средата на букета. На картичката напишете: „ Ще те обичам докато увехне и последната роза!”

ИДЕЯ 4

Купете домейн на името на половинката ви нещо като: www.Rebeca.com и направете уеб страница, която да съдържа някоя поема или обяснение в любов. След което заредете да се отваря с интернет страницата този сайт. 

ИДЕЯ 5

Подарете на партньорката си дамско огледалце. На картичката трябва да напишете: „ На това огледало ще виждаш образа на най – красивата жена на света.” 

ИДЕЯ 6

Вземете книгата, която тя чете и с молив отдолу в полето на всяка страница напишете с по една буква на страница „Обичам те”, така тя трябва да разлисти всичките страници, за да прочете написаното от вас послание. 

ИДЕЯ 7

Пратете й цветя на работното място. Така тя не само ще се зарадва, но ще има и завистливи коментари от колежките й, което само ще увеличи радостта й. 

ИДЕЯ 8

Докато се разхождате с половинката си, кажете че това е много специален за вас момент и ще го запомните завинаги. След като се разделите й изпратете бележка или sms с текст: „Обичам те”. 

ИДЕЯ 9

Идете в провинцията за уикенда на някой тревист хълм, легнете на тревата и гледайте облаците заедно. 

ИДЕЯ 10

Вземете лист и пастели. Нарисувайте цветна картина с греещо слънце и двама души, които се държат за ръце, оградете ги в сърце и напишете имената им. Изпратете рисунката на половинката си като препоръчано писмо. 

ИДЕЯ 11

Изпратете й някой сонет на Шекспир на емайл. Това е писателят на любовта. 

ИДЕЯ 12

Ако се налага на половинката ви да работи до късно, занесете й обяда, който трябва да се състои от любимите й неща за хапване.

Пъхнете в обяда й хартийка с надпис: „ пакетът за оцеляване на Ребека.” 

ИДЕЯ 13

Ако минавате през парка минете през люлките и полюлейте вашата изгора малко. Така ще си спомните и двамата за детството с усмивка. 

ИДЕЯ 14

Оставете роза там, където ще бъде намерена с бележка: „Благодаря ти че влезе в живота ми!” 

ИДЕЯ 15

Ако тя има нова работа подарете й диск с музиката, която тя харесва да си я слуша по път за работа. На диска запишете послание за нея, нещо като: „Давай, мила покажи им, че си най – добрата!” 

ИДЕЯ 16

Купете малка декорирана картонена кутийка, цветна хартия, масажно олио и картичка. Обвийте кутийката с цветната хартия, сложете олиото в кутията и на картичката напишете: „Знам страхотен масажист. За връзки: ВАШИЯТ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР.” 

ИДЕЯ 17

Когато знаете, че тя ще има много тежък ден, напълнете й ваната точно преди да се прибере в къщи. Изсипете по малко от всички аромати за вана, които имате. И не на последно място погрижете се за нея и след като вече е влязла във ваната. Вие си знаете как.

ИДЕЯ 18

Направете копие на вашата любима песен и го вземете с вас когато отивате да си починете някъде през уикенда. И когато се окажете на някое романтично местенце, попитайте я дали иска да потанцувате. Разделете си слушалките на CD-то и се насладете взаимно на вашият собствен дансинг.

ИДЕЯ 19

Ако половинката ви има домашен любимец, купете и на него за Коледа някое малко подараче. Ефектът за нея спрямо вас ще е повече от одобрителен. 

ИДЕЯ 20

Разходете се по плажа. Нарисувайте в пясъка едно голямо сърце седнете в центъра му и се прегърнете с половинката, докато наблюдавате залеза. 

ИДЕЯ 21

Поканете половинката си на разходка. Нека тази разходка да не е обикновена за нея. Пригответе чантата за пикник. Сложете в нея плодове: ягоди, грозде, пъпеш и киви. Малко сандвичи, сирене и сухари. Шампанско и две чаши за него.

Ако тя попита какво има в чантата просто й отговорете: „ Яке и малко сандвичи.” Като попаднете на някое добро местенце я попитайте дали иска да хапнете някой друг сандвич и прочее. Като се настаните извадете всичко като шампанското да е последно.

ИДЕЯ 22

Ако свирите на някакъв инструмент измислете си мелодия, която да е специално за нея и тя като я чуе да знае, че сте вие без дори да ви вижда. Или пък ако не сте творческа личност можете да свирите с уста нали? Правете го така, че това да е уникално за вас и тя да ви разпознава винаги, че сте вие. 

ИДЕЯ 23

Използвайте тази идея, когато вашият партньор е на работа, а вие по някаква си причина сте си у дома./

Изпратете я до входната врата и после веднага пратете емайл на служебната й поща с текст: „Вече ми липсваш!”

ИДЕЯ 24

Ако тя има дълга коса можете да използвате гребена в нейна полза. Сресвайте нейната коса от време на време. Жените намират това за доста романтично и мило. 

ИДЕЯ 25

За специални празници, като рожденият й ден планирайте всичко. Изненадайте я. Съберете приятелите, украсете къщата, поръчайте торта във формата на нещо забавно и я чакайте да се прибере от работа. Когато отвори входната врата всички извикайте: „ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”... и нека партито започне сега. 

 
Какво привлича жените Една жена не намира за привлекателно нещо само плочките на Дейвид...
Петте най – големи грешки, които правят мъжете при среща Стараят се твърде много да впечатлят жената Не говорете за себе си...
Какво обичат да чуват жените Ако има нещо, което да научите за жените, то това е какво да им...

Реклама