ИДЕЯ 1

Ако половинката ти заминава някъде за няколко дни, кажете й че ще се притеснявате за нея затова сте наели бодигард, който да я наблюдава. И после й дайте едно малко плюшено мече. 

ИДЕЯ 2

Напишете на тавана на спалнята нещо като” Обичам те” с отразяващи се в тъмното букви, така като си легне и изгаси светлините ще го прочете. 

ИДЕЯ 3

За някой специален случай купете на половинката си 11 естествени червени рози и една изкуствена, като я поставите в средата на букета. На картичката напишете: „ Ще те обичам докато увехне и последната роза!”

ИДЕЯ 4

Купете домейн на името на половинката ви нещо като: www.Rebeca.com и направете уеб страница, която да съдържа някоя поема или обяснение в любов. След което заредете да се отваря с интернет страницата този сайт. 

ИДЕЯ 5

Подарете на партньорката си дамско огледалце. На картичката трябва да напишете: „ На това огледало ще виждаш образа на най – красивата жена на света.” 

ИДЕЯ 6

Вземете книгата, която тя чете и с молив отдолу в полето на всяка страница напишете с по една буква на страница „Обичам те”, така тя трябва да разлисти всичките страници, за да прочете написаното от вас послание. 

ИДЕЯ 7

Пратете й цветя на работното място. Така тя не само ще се зарадва, но ще има и завистливи коментари от колежките й, което само ще увеличи радостта й. 

ИДЕЯ 8

Докато се разхождате с половинката си, кажете че това е много специален за вас момент и ще го запомните завинаги. След като се разделите й изпратете бележка или sms с текст: „Обичам те”. 

ИДЕЯ 9

Идете в провинцията за уикенда на някой тревист хълм, легнете на тревата и гледайте облаците заедно. 

ИДЕЯ 10

Вземете лист и пастели. Нарисувайте цветна картина с греещо слънце и двама души, които се държат за ръце, оградете ги в сърце и напишете имената им. Изпратете рисунката на половинката си като препоръчано писмо. 

ИДЕЯ 11

Изпратете й някой сонет на Шекспир на емайл. Това е писателят на любовта. 

ИДЕЯ 12

Ако се налага на половинката ви да работи до късно, занесете й обяда, който трябва да се състои от любимите й неща за хапване.

Пъхнете в обяда й хартийка с надпис: „ пакетът за оцеляване на Ребека.” 

ИДЕЯ 13

Ако минавате през парка минете през люлките и полюлейте вашата изгора малко. Така ще си спомните и двамата за детството с усмивка. 

ИДЕЯ 14

Оставете роза там, където ще бъде намерена с бележка: „Благодаря ти че влезе в живота ми!” 

ИДЕЯ 15

Ако тя има нова работа подарете й диск с музиката, която тя харесва да си я слуша по път за работа. На диска запишете послание за нея, нещо като: „Давай, мила покажи им, че си най – добрата!” 

ИДЕЯ 16

Купете малка декорирана картонена кутийка, цветна хартия, масажно олио и картичка. Обвийте кутийката с цветната хартия, сложете олиото в кутията и на картичката напишете: „Знам страхотен масажист. За връзки: ВАШИЯТ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР.” 

ИДЕЯ 17

Когато знаете, че тя ще има много тежък ден, напълнете й ваната точно преди да се прибере в къщи. Изсипете по малко от всички аромати за вана, които имате. И не на последно място погрижете се за нея и след като вече е влязла във ваната. Вие си знаете как.

ИДЕЯ 18

Направете копие на вашата любима песен и го вземете с вас когато отивате да си починете някъде през уикенда. И когато се окажете на някое романтично местенце, попитайте я дали иска да потанцувате. Разделете си слушалките на CD-то и се насладете взаимно на вашият собствен дансинг.

ИДЕЯ 19

Ако половинката ви има домашен любимец, купете и на него за Коледа някое малко подараче. Ефектът за нея спрямо вас ще е повече от одобрителен. 

ИДЕЯ 20

Разходете се по плажа. Нарисувайте в пясъка едно голямо сърце седнете в центъра му и се прегърнете с половинката, докато наблюдавате залеза. 

ИДЕЯ 21

Поканете половинката си на разходка. Нека тази разходка да не е обикновена за нея. Пригответе чантата за пикник. Сложете в нея плодове: ягоди, грозде, пъпеш и киви. Малко сандвичи, сирене и сухари. Шампанско и две чаши за него.

Ако тя попита какво има в чантата просто й отговорете: „ Яке и малко сандвичи.” Като попаднете на някое добро местенце я попитайте дали иска да хапнете някой друг сандвич и прочее. Като се настаните извадете всичко като шампанското да е последно.

ИДЕЯ 22

Ако свирите на някакъв инструмент измислете си мелодия, която да е специално за нея и тя като я чуе да знае, че сте вие без дори да ви вижда. Или пък ако не сте творческа личност можете да свирите с уста нали? Правете го така, че това да е уникално за вас и тя да ви разпознава винаги, че сте вие. 

ИДЕЯ 23

Използвайте тази идея, когато вашият партньор е на работа, а вие по някаква си причина сте си у дома./

Изпратете я до входната врата и после веднага пратете емайл на служебната й поща с текст: „Вече ми липсваш!”

ИДЕЯ 24

Ако тя има дълга коса можете да използвате гребена в нейна полза. Сресвайте нейната коса от време на време. Жените намират това за доста романтично и мило. 

ИДЕЯ 25

За специални празници, като рожденият й ден планирайте всичко. Изненадайте я. Съберете приятелите, украсете къщата, поръчайте торта във формата на нещо забавно и я чакайте да се прибере от работа. Когато отвори входната врата всички извикайте: „ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”... и нека партито започне сега. 

 
10 неща, които всеки необвързан мъж трябва да притежава Искате ли да впечатлите дамите с вашият вкус, когато ги поканите на...
15 неща, които всеки мъж трябва да направи за жената, която обича Да си оправя леглото. Да не се бави в тоалетната или банята. ...
10 трика за успешно интернет сваляне – част 2 6. Нека прелъстяването да започне – втората фаза на съблазняването...

Реклама