Повечето мъже не знаят мистериозната комбинация от формули с които да накарат някоя жена да бъде привлечена от тях. Не можете да симулирате, че сте силен или пращите от потенциал – умствен без да не се забележи дали е така или не.

За да имате успех сред жените ползвайте тези три доказани формули:

Компетентността

Най – лесният начин да успеете е да сте компетентни по доста въпроси. Всичко, което се иска от вас е да попрочетете нещичко. Може да научите малко за подводният свят, новите технологии или нещо в областта на телевизията и киното. Повярвайте ми жените са експерти в тези области, областите на Крокодила Хънтър, Бил Гейтс и Крис Рок. А пък ако сте ученик или студент, значи видимо показвате на жените, че се образовате, което ви носи много дивиденти.

Иначе, зависи от вас да изпробвате тази сигурна и точна формула естествено без да я накарате да се почувства глупава.

Финансите

Многото пари падат много трудно. Етикетът и това да покажеш класа са добри начини да покажеш на една жена, че сте богат, защото поведението се свързва на пръв поглед с богатството. Носенето на точните дрехи и специално на хубави обувки ще ви създаде портретът на богатството. Помнете, парите са само стимул, който предизвиква емоция в една жена. Парите са еквивалент на привързаността и може би те им дават някакво чувство за свобода, сигурност и власт. Затова парите привличат жените. Така, че действайте – get rich!

Височината

Ръстът е най – важната формула, защото тя се вижда най – напред от останалите формули. Проучванията показват, че даже да сте много добре с финансите, успехът, образованието, отношението ви към една жена и всичко останало, ако не сте висок достатъчно, няма да получите никакъв шанс от нейна страна. Но, страхотният ви талант или сила могат да прибавят някой сантиметър към фигурата ви. Помислете само за Наполеон, той е владял половината свят, а е имал доста жени. Учтивостта и упоритостта са най – големият ви плюс, който върви ръка за ръка с тези 3 формули.

Ръстът, умът и парите са страхотни директиви и мъжът трябва да го разбере това, за да подействат формулите и да бъде решено уравнението без проблем за него – просто и ефективно, всичко, което трябва да направите е да си научите формулите.

 
Няколко причини, за да бъдете ерген Повечето хора съжаляват тези, които си нямат половинка. Все едно са на...
Различни начини за това как да й покажете, че я обичате Има около един милион възможни начини да изразим нашата любов....
Митовете за косопада при мъжете Всички мъже се страхуват да загубят косата си и правят всичко ...

Реклама