1. Кафенета – това са най – често посещаваните места от жени. Там се срещат с приятелки, пийват кафе в обедната си почивка или провеждат деловите си срещи там. 2. 2. Фитнес клубовете – една уважаваща себе си жена винаги поне два пъти седмично посещава фитнеса, за да поддържа тялото си в добра форма. Това е мястото, на което винаги ще попаднете на жена.

3. 3. Сауните и Спа – центровете – жените обичат да се глезят и разбира се да изглеждат добре, за да се харесват на силната половина от човечеството. там те релаксират, а знайте, че една отпочинал жена винаги е в добро настроение. Така, че действайте.

4. 4. Клубове, дискотеки или кариоке барове – поставих тези три места като едно, защото и трите са свързани с консумацията на алкохол. Затова това са страхотни места за запознанства, но не забравяйте, че не са единствените.

5. Уроци по танци, уроци по готвене или семинари – това са сигурни места на които ще се запознаете с жени, още повече че ще имате обща тема на разговор: до къде сте стигнали с уроците на пример.

6. Ресторанти – всеки трябва да се храни. Посетете в петък вечер местен ресторант и ще видите доста красиви жени. А, ако решите да използвате бара на ресторанта запознанството ви с нежния пол е гаранция.

7. Библиотеки или книжарници – тук винаги ще срещнете някоя жена и освен това винаги ще имате възможност да я помолите за съвет за някоя книга и от книга на книга ...

8. Обществени събития – със сигурност ще се сблъскате в тълпата с доста жени, което ви дава доста възможности за запознанства. Това са събития от рода на панаири, митинги, пикници, спортни прояви и т.н.

9. Църкви – ако отидете на църква ще се срещнете с жени които имат морал. Е, знам, но все пак жени, нали?! Могат да ви изглеждат консервативни в началото, но с времето ще се отпуснат и ще се забавлявате.

10. Клубове за запознанства и сайтове за запознанства – ще ви помогнат да се запознаете с необвързани жени. А, ако се представите като необвързан имате много големи шансове да имате среща.

 
Митове за това какво искат жените Сигурни сте, че знаете (горе – долу) какво иска една жена, но не сте ли...
Как да станете Играч От Анелия Димитрова Искате ли да сте мъж, който всяка жена желае?...
Комплиментите при жените Като правите комплименти на жените вие ги ласкаете и е един от най –...

Реклама