1. Кафенета – това са най – често посещаваните места от жени. Там се срещат с приятелки, пийват кафе в обедната си почивка или провеждат деловите си срещи там. 2. 2. Фитнес клубовете – една уважаваща себе си жена винаги поне два пъти седмично посещава фитнеса, за да поддържа тялото си в добра форма. Това е мястото, на което винаги ще попаднете на жена.

3. 3. Сауните и Спа – центровете – жените обичат да се глезят и разбира се да изглеждат добре, за да се харесват на силната половина от човечеството. там те релаксират, а знайте, че една отпочинал жена винаги е в добро настроение. Така, че действайте.

4. 4. Клубове, дискотеки или кариоке барове – поставих тези три места като едно, защото и трите са свързани с консумацията на алкохол. Затова това са страхотни места за запознанства, но не забравяйте, че не са единствените.

5. Уроци по танци, уроци по готвене или семинари – това са сигурни места на които ще се запознаете с жени, още повече че ще имате обща тема на разговор: до къде сте стигнали с уроците на пример.

6. Ресторанти – всеки трябва да се храни. Посетете в петък вечер местен ресторант и ще видите доста красиви жени. А, ако решите да използвате бара на ресторанта запознанството ви с нежния пол е гаранция.

7. Библиотеки или книжарници – тук винаги ще срещнете някоя жена и освен това винаги ще имате възможност да я помолите за съвет за някоя книга и от книга на книга ...

8. Обществени събития – със сигурност ще се сблъскате в тълпата с доста жени, което ви дава доста възможности за запознанства. Това са събития от рода на панаири, митинги, пикници, спортни прояви и т.н.

9. Църкви – ако отидете на църква ще се срещнете с жени които имат морал. Е, знам, но все пак жени, нали?! Могат да ви изглеждат консервативни в началото, но с времето ще се отпуснат и ще се забавлявате.

10. Клубове за запознанства и сайтове за запознанства – ще ви помогнат да се запознаете с необвързани жени. А, ако се представите като необвързан имате много големи шансове да имате среща.

 

Реклама