15. Попитайте я как е храната й. Вкусно ли е. Когато питате такова нещо жена да Етикета на първа среща – за всички Играчи и Свалячи  Част 2 знаете, че 99% от 100% отговорът е „Много е вкусна”. Така й показвате колко учтив можете да бъдете, което се цени много от жените.

16. Не бъдете прасе. След като се нахраните ( и по време на ядене, разбира се), избършете устните си. Прокарайте език през зъбите си и се уверете, че не е останало някое парче храна между тях.

17. След вечерята винаги питайте дамата дали би желала десерт. Ако не ниска, попитайте я за някое питие след вечерята дали желае: мартини, капучино, кафе.

18. Никога не й позволявайте да види сметката. И никога не правете коментари за сметката. Така ще я накарате да се почувства виновна за всичко свързано със сметката от вашият коментар. Това ще я обиди.

19. Никога не й позволявайте да плати сметката. Знам, знам това звучи сексиско. Но ако искате да спечелите таи жена не й позволявайте да плати. Изчакайте до 3 или 4 среща и тогава й позволете, но на първата НИКОГА.

20. Когато си тръгвате помогнете й за палтото да го облече. Маниери.

21. Попитайте я дали иска да отидете някъде за по едно последно питие преди да се разделите ... за тази вечер естествено. Така ще й стане ясно, че не се опитвате да се отървете от нея т.е. добре ви е с нея.

22. Никога не си позволявайте да се напиете или пък да напиете нея на първата среща. Звучи и изглежда много грозно. Все пак говорим за етикет.

23. Не я водете при приятелите си на първата среща, тя е само за вас изцяло й се посветете. Ако го направите повярвайте ми няма да има втора среща. За нея това е така да се каже за отбиване на номера.

24. Изпратете я до нейният дом или й платете таксито. Това показва че сте истински джентълмен.

25. Ако ви покани да влезете, приемете и след това си тръгнете след 20 мин. С тази постъпка тя разбира, че наистина държите на нея.

26. Уговорете се за следващата среща.

27. Целунете я за чао, ако искате естествено.

 
Как да държите ума си активен Работите усилено, за да просперирате в кариерата си и го правите....
Петте грешки, поради които няма да върнете бившата си приятелка Вие току – що сте претърпял раздяла. С разбито сърце сте и вие е много...
Няколко доказани закони на семейният живот ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ. Първо следствие: Всеки мъж се съгласява...

Реклама