Знаете сценария: отивате в някой бар и виждате хубава жена. Тя ви се усмихва - ясен Етикета на първа среща – за всички Играчи и Свалячипризнак, че е заинтересувана от вас. Така че отивате при нея, започвате да си бъбрите и тогава казвате: „Искам да ви изведа някой път на вечеря”. Тя се съгласява и дава телефонния си номер ... Нека играта започне ...

1. След като сте взели телефонния й номер, звънете й след 4 дена. Това е неписан закон за ... just s e x. Искате потенциална връзка? Тогава давайте, изчакайте 6 дни, но помнете, че всички жени имат приятели мъже, които им дават съвет от рода, че ако един мъж не ти звънне веднага значи не се интересува от вас. Независимо дали това е истина или не, факт е, че жените са търпеливи, но не чакайте прекалено дълго, за да не им се изчерпа търпението и да ви заменят с някой друг, който им е звъннал по – рано от вас нали?!

По някакви причини ви сте отменили първата срещата, това жените го взимат прекалено лично. Така че трябва да подходите много деликатно.

2. Кажете й, че съжалявате и веднага насрочете друга среща, но в никакъв случай не й казвайте неща от рода: „Ще ти звънна утре” или „Ще видя когато се освободя ще ти звънна”. Не я оставяйте в неведение и в очакване, това за гените значи, че не се интересувате от нея т.е. културно отрязване. На нея и трябва дата, час и място, така е сигурна че я харесвате.

3. Бъдете точни. Обадете й се ако сте попаднали в задръстване или поради някаква друга причина ще закъснеете за срещата. Не я вбесявайте още на първата среща. Така ще й покажете, че сте загрижен за нея.

4. Правете й комплименти за това как изглежда. Това ще ви даде автоматични точки във ваша полза. Защото всички знаем колко суетни са жените и комплиментите в тази насока им дават самочувствие и увереност.

5. Платете за паркинг. И не забравяйте да търсите такъв най – малко 30 мин., независимо, че има на всяка улица. Това ще ви даде възможност да се опознаете преди вечерята.

6. Винаги вие давайте поръчката на сервитьора в ресторанта, така ще й направите добро впечатление. Инициативен сте, защото харесвате нейната компания.

7 .Винаги правете резервация в ресторанта. Това ще я впечатли, защото това ще значи за нея, че искате да си прекарате една чудесна вечер, защото я харесвате.

8. Ако масата в ресторанта не ви хареса, поискайте друга. Тази ваша постъпка, тя я приема като жест и така натрупвате доста точки във ваша полза естествено.

9. Изключете мобилният си телефон, така ще и покажете, че в този момент искате да сте изцяло с нея и да не ви нарушава никой това внимание. 100 точки.

10. Сложете салфетката в скута си. И го направете веднага след като седнете, това ще й покаже че сте добре възпитан.

11. Нека избере тя менюто на вашата вечеря. Все пак сте кавалер във всяко едно отношение, нали?!

12. Попитайте я дали би желала да си поръчате бутилка вино. Това ще й покаже, че сте от класа и не сте привърженик на „бирените коремчета”.

13. Поръчайте и за нея на келнера. Когато той дойде попитайте я дали е готова вече с избора си и му дайте поръчката по следният начин: „Дамата ще започне с ...”. по някаква причина това отношение дава на жените сигурност и закрила, и те се чувстват спокойни с вас. 100 точки.

14. Поканете я да опита от вашето блюдо. Естествено това не задължително, просто учтиво, ако тя иска и опита, опитайте и вие от нейното блюдо. Така за пръв път на първата ви среща ще си делите взаимно нещо – не е ли мило това?!

 
Диета за кандидат татковци При планиране на бебе диетата е много важна, тъй като храната има...
Знаци на мамеща съпруга – три улики, които го подсказват Има очевидни признаци на това, че един мъж го мамят и той не трябва да...
101 романтични идеи – част 4 ИДЕЯ 76 Купете й карта за някое разкрасително студио и я пъхнете в...

Реклама