Когато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в жестовете и мимиките, които тя прави или използва, за да сте сигурни какво мисли. Ето ви няколко малки, но сигурни знаци на тялото, които ще ви помогнат да разберете какво чувства тя към вас.

Рамене, глава и крака

Забележете каква е позицията на главата и краката. Ако тялото й не е обърнато към вас, тогава тя не иска да бъде с вас, не сте й приятен. Тя иска да е там, на където е обърнато тялото й.

Кръстосани крака

Когато е седнала с кръстосани крака означава, че може би е заинтересувана от вас или пък не. Тайната е в посоката на колената. Ако колената й сочат в посока към вас тогава сте късметлия. Ако посоката е всяка друга, но не и към вас значи сте out.

Отмятане на коса

Без значение дали има къса или дълга коса, отмятането на косата е ясен знак за интереса й към вас.

Накланяне на главата

Това е друг положителен знак от нея страна към вас – тя ви харесва. Ако си накланя главата, докато говори с вас, да знаете със сигурност проявява интерес.

Показване на китката

Китката на ръката се смята за сексуално привличаща част от женското тяло в доста голяма степен мъжете. Затова ако я показва честичко по време на разговор с вас интереса й към вас е очевиден.

Визуален контакт и усмивки

Очите показват интереса, ако тя не сваля очи от вас и усмивката не слиза от лицето й – какво повече ви трябва, за да сте сигурен в нейният интерес към вас?

Незначителните знаци са съобщение

Ако нервно потропва с крака или си играе с някоя аксесоар към облеклото и или с кичур коса – значи проявява интерес.

Доближава се до вас

Жена, която се накланя към вас докато си говорите е сигурен знак за това, че ви харесва.

Кръстосани ръце

Ако е с кръстосани ръце докато си говорите, значи, че тя не е съгласна с това, което вие казвате и тази позиция на тялото й е защита.

Отдръпване назад

Ако тя се отдръпне назад в разговор по между ви значи нещо не й е харесало във вашето изказване, така че помислете какво сте говорили.

Потропване на краката

Ако докато й говорите тя потропва с крака значи, че е оттекчена от този разговор, по – добре сменете темата.

Оглеждане на около

Ако върти очи на около и изобщо не слуша какво говорите или правите, значи да ви е пределно ясно, че не сте й интересен.

Ако научите тези проси знаци на женското тяло, ви е няма да имате проблем с жените. Ще разбирате какво мислят и чувстват. Така ще сте на ясно със всяка ситуация.

УСПЕХ!

 
Какво привлича жените Една жена не намира за привлекателно нещо само плочките на Дейвид...
Направете жената щастлива. Как? Оправяш леглото сутрин. Оставяш тоалетната чиния с пуснат капак. ...
Нещата, които вашата жена не трябва да знае от Анелия Димитрова Да, четете правилно. Когато честността и...

Реклама