Когато сте с жена тази бариера трябва да отсъства, за да може да й покажете какво чувствате към нея, а и вие самите да разберете как тя ще откликне на вашето докосване. Затова без съмнение трябва да разрушите тази бариера, която стои между вас и докосването по между ви. Важно е да знаете, че самото докосване – първото за вас двата, трябва да е много нежно и необгрижващо, за да не мисли тя за нищо лошо или нередно. Проверете тези 6 прости докосвания и се погрижете да ги включите във вашият „репертоар”.

Докосване 1: Сблъскайте се с нея 

Когато сте в някой клуб можете леко, разминавайки се да си докоснете раменете или пък да се сблъскате така ще имате възможност да й се извините очи в очи.

Докосване 2: Хванете я за кръста

Когато я попитайте дали иска питие оставете я тя да ви заведе до бара и докато го прави придържайте я за кръста, за да не ви раздели тълпата в дискотеката примерно.

Докосване 3: Допрете своите крака до нейните

Когато си седите двамата и си говорите приятно на някоя пейка, в някой парк, допрете краката си до нейните и ги задръжте няколко секунди – ефекта е много приятен и за двамата.

Докосване 4: Гледайте й на ръка

Кажете й, че сте гледали по телевизията някакъв курс и сте вече кажи речи дипломиран в тази област – гледайте й на ръка, кажете й бъдещето. Ако не друго, поне ще се посмеете доста.

Докосване 5: Покажете й как 

Ако обичате някакъв спорт или още по – добре тренирате, покажете й как се играе, какви са правилата в него и т. н. Това ще ви даде възможност за доста докосвания в минута по между ви.

Докосване 6: Покажете й как се пие текила ... като използвате нейното тяло за това Започнете със солта която е на шията й, оближете солта, изпийте текилата и вземете своя лимон, който е в нейната уста. Малко агресивен начин на докосване, но страшно ефективен и ... възбуждащ.

УСПЕХ!

 
Любовни въпроси, които да й зададете В коя точка от нашите взаимоотношения се влюби в мен? Какво е нещото,...
Пет черти на Супер Мъжа, който всяка жена иска От Анелия Димитрова Това, което искат жените в един мъж не е само...
Нещата, които не трябва да казвате на висока жена Не използвайте класическата фраза: “Играеш ли баскетбол?”. Или пък...

Реклама