10. Спрете да се опитвате да я впечатлите

Повечето мъже смятат, че те трябва да впечатлят привлекателна жена. Те опитват да бъдат всичко останало, освен себе си – най-доброто поведение без да правят никакви грешки или казват и т. н. Естествено, това довежда до нервно, само - съзнателно,"бомбастично" поведение и то създава обтегната, неудобна атмосфера, която убива почти всички пътища да сте атракция за нея. Вместо това, вие трябва да се упражните оставайки напълно спокойни.

9. Поддържайте силата

Покажете й, че тя има нещо, което вие искате отчаяно. Повечето мъже дават цялата си сила когато са с жена. Освен това, вие мислите ли, че жените са привлечени от такива мъже, които правят това? Не. Дразнете я с нещо, не й отдавайте цялото внимание – това харесва на жените, а не да откликвате на всяко нейно желание. Ето така ще бъдете атракция за нея, която би я заинтригувала.

8. Овладейте конфликта

Страхът от конфликта държи много хора недоволни и неспособни да напреднат в живот. Когато се научите да управлявате ефективно и ръководите един конфликт – билото с вашият шеф или партньор – вие ще бъдете на един от най -директните маршрути до истинска зрелост. А всеки знае, че жените са непреодолимо привлечени с емоционално зрели хора.

7. Преминете нейните тестове

Жени търсят неща като надмощие, път и спокойствие, и те тестват мъжете за тези неща, така че, за да сте атракция за нея – бъдете нащрек за някой тест.

6. „Лошото момче”

Два безспорни факта за жените:

Факт 1: Много жени харесват мъжът тип „лошо момче”.

Факт 2: Жената знае дали вие сте лошо момче преди вие да кажете и думичка.

Как? По начина ви на заговаряне, ако сте мили, черпите ч веднага питие доста добър книжовен български език имате, не харесвате футбола, бирата и шумните компании...забравете да сте тип – „лошо момче”, забравете да бъдете и най – минималната атракция за нея.

5. Сложете себе си на пиедестал

Бъдете леко арогантни и спокойни, това ще я дразни и ще създаде положения на приятен разговор в сферата на заяждането и флирта. Така ще привлечете вниманието й върху себе си, ще я заинтригувате по някакъв начин с поведението си.

4. Не бъдете прекалено отзивчив

Когато човек е сплашен от жена, той е прекалено отзивчив, а тя знае винаги. Как? Той се държи прилично по начини, които чак дразнят отсрещната страна, вижда се, че той не е спокоен със себе си, с нея и от положението. Разчупете леда и се посмейте заедно – на някой филм, игра, случка от живота ви и т. н.

3. Целувайте я

Когато дойде времето за първата целувка вие сте се шашнали вече от мисли – „ Дали ще й хареса?”, „Ами ако не и хареса?”... Просто се отпуснете и се насладете на момента – това е успешната формула. Успех.

2. Побъркайте я от очакване

Целувайте я, галете я, шепнете й неща, които знаете, че ще и харесат ... и до тук спират нещата, точка. По натам трябва да изчака, дразнете я, накарайте я да изгуби търпение за следващият етап във физическата близост между вас. Създавайки и играейки с нейното полово напрежение създавате страхотна рецепта за малко сериозна химия.

1. Покажете наяве животинските й пориви

В животинското царство животните си имат сигнали, с които избират своя партньор. Когато мъжкият използва един от тези сигнали, женската се парализира и замръзва в сексуално желание. Жените реагират по подобен начин на няколко специфични поведения от страна на мъже. Така, че ако вие искате да я приковете както става в животинското царство – помиришете нейния врат и раменете и извадете нейната коса нежно като я прокарате през пръстите си, прошепнете и в ухото, че харесвате как ухае и т.н. Предупреждение: можете да създадете диво животно, което няма да се спре пред нищо и никой, докато не получи това, което иска ...

 
10 трика за успешно интернет сваляне – част 1 1. Сложете картите на масата Бъдете честен с нея. Ако не приличате на...
Как да бъдете истински мъж в живота Това е добра статия и всички мъже би трябвало да се възползват от нея....
Грешки в разговора с жена Вие сте с жената, която искате и се чувствате щастлив от факта, че най...

Реклама