10. Пазаруването
Знаете ли, че Линдзи Лоам изхарчи над 9, 000 $ само в един бутик в Лондон? Доказано е, че жените си оправят настроението като пазаруват, някои така излизат и от депресия. 9. Мръсни танци

Така както мъже не могат да изключат филми с безплатна голота и експлозии, и жени са подобно безсилни в присъствието на мелодраматичните филми, които съдържат прекомерния диалог, и саундтраците, в които участва Патрик Суейзи. Вземете мръсното разклащане, например. За жените няма по – секси нещо в танцуването от това да гледат как мъжът показва своето желание с танци.

8. Обувките
Една от многото страсти на жените обувките, някои даже ги колекционират. За тях са не средство за ходене, а изкуство в модната индустрия.

7. Тен
Нека да бъдем съвършено честни : жените обожават да имат загар, те се радват и сяа безсилни пред слънцето, а от там и на лятото.

6. Разговора
Въпреки че повечето хора знаят, че Александър Греъм Бел измисли телефонията, няколко човека осъзнават, че той е нямал шанса за да използва собственото си откритие, защото жена му е била винаги на телефона. Фактът в материала е, че жени обичат да говорят: те го правят на телефона, те го правят лично, правят го на е-пощатата... И разговорите не са никога кратки. Въпреки че някои хора могат да решат договор за ядрени оръжия в рамките на минути, повечето жени могат някак да намерят начин да дискутират тяхната прическа в продължение на седем часа. Някой, който смята, че изкуството на разговора е мъртво, трябва само да пита жена си как е минал денят й, за да се обеди в противното.

5. Клюкарските истории
За жените са важни факти от рода като: защо съседката е отслабнала; защо се бави толкова секретарката при шефа; защо се женят толкова скоро и т. н. И естествено коментарите и отговорите са на ниво Интерпол с времетраене близо едно денонощие ако не ги прекъсне някой... то е по – силно от тях.

4. Анализ на връзката ви
Само жените наистина прекарват токова много време мислейки за това как взаимодействат с други хора, а опази Боже да не сте до нея когато реши да анализира любовната си връзка... имате ли 24 часа на разположение?

3. Ергенът
Всички жени жадуват за романс с ерген. Нищо обвързващо, нищо обещаващо и всичко ... всичко наслаждаващо.

2. Глезотии
Повече от всичко, жените обичат да са глезени. Обожават маникюри, педикюри и вана с ароматни масла и с огромна пяна и чаша хубаво вино.

1. Фото албуми
Питайте някой мъж, къде беше миналата четвъртък вечерта в 8: 00 и той вероятно ще опише място. Питайте жена къде е била по това време и тя ще ви каже не само местоположението, но и също така това, което е носела, цветът на тапета в стаята, и песента, която е свирила по радиото тогава. И тогава бихте ли намерили някаква вманиачена любов на жена за детайли и подробности? За това тя е безсилна пред нейната колекция от фото албуми. Тези изчерпателни обеми документират внимателно добрите приятели, купоните и, въобще, страшните прически.

 
Причините, които карат жените да изневеряват Защо жените изневеряват? Те го правят поради някои от същите причини,...
Топ 10 за 2009: Решенията при срещите Още миналата година сте били решили да направите промяна в навиците...
Три формули, които трябват на мъжете, за да омаят една жена Повечето мъже не знаят мистериозната комбинация от формули с които да...

Реклама