10. Пазаруването
Знаете ли, че Линдзи Лоам изхарчи над 9, 000 $ само в един бутик в Лондон? Доказано е, че жените си оправят настроението като пазаруват, някои така излизат и от депресия. 9. Мръсни танци

Така както мъже не могат да изключат филми с безплатна голота и експлозии, и жени са подобно безсилни в присъствието на мелодраматичните филми, които съдържат прекомерния диалог, и саундтраците, в които участва Патрик Суейзи. Вземете мръсното разклащане, например. За жените няма по – секси нещо в танцуването от това да гледат как мъжът показва своето желание с танци.

8. Обувките
Една от многото страсти на жените обувките, някои даже ги колекционират. За тях са не средство за ходене, а изкуство в модната индустрия.

7. Тен
Нека да бъдем съвършено честни : жените обожават да имат загар, те се радват и сяа безсилни пред слънцето, а от там и на лятото.

6. Разговора
Въпреки че повечето хора знаят, че Александър Греъм Бел измисли телефонията, няколко човека осъзнават, че той е нямал шанса за да използва собственото си откритие, защото жена му е била винаги на телефона. Фактът в материала е, че жени обичат да говорят: те го правят на телефона, те го правят лично, правят го на е-пощатата... И разговорите не са никога кратки. Въпреки че някои хора могат да решат договор за ядрени оръжия в рамките на минути, повечето жени могат някак да намерят начин да дискутират тяхната прическа в продължение на седем часа. Някой, който смята, че изкуството на разговора е мъртво, трябва само да пита жена си как е минал денят й, за да се обеди в противното.

5. Клюкарските истории
За жените са важни факти от рода като: защо съседката е отслабнала; защо се бави толкова секретарката при шефа; защо се женят толкова скоро и т. н. И естествено коментарите и отговорите са на ниво Интерпол с времетраене близо едно денонощие ако не ги прекъсне някой... то е по – силно от тях.

4. Анализ на връзката ви
Само жените наистина прекарват токова много време мислейки за това как взаимодействат с други хора, а опази Боже да не сте до нея когато реши да анализира любовната си връзка... имате ли 24 часа на разположение?

3. Ергенът
Всички жени жадуват за романс с ерген. Нищо обвързващо, нищо обещаващо и всичко ... всичко наслаждаващо.

2. Глезотии
Повече от всичко, жените обичат да са глезени. Обожават маникюри, педикюри и вана с ароматни масла и с огромна пяна и чаша хубаво вино.

1. Фото албуми
Питайте някой мъж, къде беше миналата четвъртък вечерта в 8: 00 и той вероятно ще опише място. Питайте жена къде е била по това време и тя ще ви каже не само местоположението, но и също така това, което е носела, цветът на тапета в стаята, и песента, която е свирила по радиото тогава. И тогава бихте ли намерили някаква вманиачена любов на жена за детайли и подробности? За това тя е безсилна пред нейната колекция от фото албуми. Тези изчерпателни обеми документират внимателно добрите приятели, купоните и, въобще, страшните прически.

 
11 – те “ Не казвай на жената” тайни, които всеки мъж пази Тайна #1 Да, изпитваме похот 10 пъти на ден – но, това не значи, че...
Как да задържите интереса на жената Наистина ли знаете какво иска една жена? Сигурни ли сте? Единственият...
Бившата: 4 правила, които да следвате 1. Никога не й се обаждайте Това е знак на отчаяние, който показва, че...

Реклама