Модни грешки през лятото

Грешка 1
Гол до кръста

Освен ако не живеете на брега на морето или не сте на плаж е изключително грозно, дори вулгарно да излизате на друго място голи до кръста.
Да, може да изглеждате като Херкулес и може да искате да се покажете на всички, но го ограничавайте само до приятелите си в градината или на брега на морето - никой не трябва да ви вижда как скитате полугол наоколо в центъра на града, магазина, кръчмата, кафенета, паркове и т.н..
Не забравяйте, че след като пресечете границата на плажа или отворите входната врата сте в публичното пространство и трябва да мислите и за другите хора. Също така, ние не искаме да виждаме космат гръб, бирено коремче или катастрофално слънчево изгаряне.

Грешка 2
Къси гащи – шорти

Да, хубаво е да експериментираш и да еволюираш модно, но освен ако не излизате на джогинг шортите са строго забранени. Все пак има някои неща, които мъжете не трябва да носят. Мъжките облекла все пак трябва да носят някаква мъжественост. Шортите са всичко друго, но не и нещо мъжествено.

Грешка 3
Надцененият пуловер

Непредсказуемостта е едно от основните предизвикателства, пред които сме изправени в борбата с времето. Излизате от дома си по тениска и след час ви трябва чадър.
Плетения пуловер в случая си е един моден гаф за мъжете. Няма как да сте с къси панталони и чехли и изведнъж ....пуловер. Има толкова много варианти – суитчери, елеци, леки жилетки и т.н. но, не и пуловер през лятото момчета.

Грешка 4
Едни и същи цветове

Едно от най – добрите подобрения, които има на пазара е изборът на цвят в мъжкото облекло. Дрехите стават все по колоритни и с интересни комбинации в цветовете, подходящи за всякакъв случаи. Затова през лятото да се придържате към монотонното и неутралните нюанси просто се насладете на цветовете и слънцето и така ще има развитие и на вашия стил, което се казва напредък. Важно е да запомните, че да изглеждате на паун не е никак фешън. Правилният избор са такава комбинация на цветове, които ви подхождат персонално.

Грешка 5
Сандалите

Това са вид обувки, който са поносими за модните критици, само ако ги виждат на плажа или на пикник. Затова е важно да знаете, че те са обувки само за специални случаи – не за ежедневие и т.н.
И, моля ви, не ни карайте да ви обясняваме за чорапите (особено белите) и сандалите колко си "подхождат".

 
Стил за ниски мъже. Дрехи и аксесоари В Северна Америка, един човек се смята за нисък ако неговата височина е...
Да прикрием плешивостта си трайно Плешивостта е нещастие за много мъже по света. Но си има добро решение...
Кой цвят харесват жените да носят мъжете Питали ли сте драги мъже какви цветове харесват жените да носите? ...

Реклама