Дългата коса при мъжете

Дългата коса при мъжете винаги е била хит. Но, тя не отива на всеки мъж и не се поддържа лесно естествено. Освен това, за да имате дълга коса трябва да си я пуснете да расте, което е доста труден момент докато се постигне крайната цел. Запомнете само лозунга: "Не – на конската опашка!"
Това очевидно няма да бъде лесна задача особено ако са с къса стилизирана прическа и изведнъж искат на 180 градуса да сменят външния си вид.
За тези мъже, които им е за първи път да искат дълга коса да знаят, че може да ги обземе страх от този процес особено ако не сте имали дължина на косата си под яката на ризата.

С малко търпение и повечко грижи с правилните продукти и с честите подравнявания на косата вие можете да преминете безболезнено през този процес и да се сдобиете с една дълга, здрава и красива коса без да усетите. Не забравяйте, че ще ви отнеме най – малко 6 месеца докато косата ви мине в графата дълга, затова се въоръжете с търпение.

Съвети за дълга коса:

* Когато косата ви порасте малко не се изкушавайте да я отрежете под линия някъде между долната част на ухото и челюстта. Това няма да подобри визията ви само ще я влоши, просто ползвайте стилизатори докато мине процесът.

* Кажете на фризьора си да смекчи ръбовете на косата ви или с други думи да отнеме от обема на краищата – да ги поизтъни. Така косата ще се отдръпне от лицето и няма да изглеждате странно.

* Дългата коса при мъжете трябва да бъде чиста дълга коса – никакви етажи, изкосявания и други заигравания, които са присъщи за жените.

* Опитайте се да поддържате баланс между предната, страничната и задната дължина на косата, за да няма екстремни разлики в дължината.

* Въпреки че растящата коса има нужда от някакъв стилизиращ продукт, внимавайте, не прекалявайте с него.

 
Модни грешки през лятото Грешка 1 Гол до кръста Освен ако не живеете на брега на морето или не...
Добре поддържан мъжки маникюр Как? Лесно! Всеки себе уважаващ се мъж трябва да изглежда безупречно...
Късата коса при мъжете Съвременните къси прически са вариация на късата коса от миналото, ...

Реклама