Как да се облечете за коктейл – парти

Коктейлите ще ви дадат възможност да се срещнете с приятели и да започнете много нови професионални взаимоотношения. Затова коктейлите са много важни и дрехите за тях също. Ако не сте сигурни как да се облечете за такова официално събитие винаги можете да попитате някой приятел или да се разровите из интернет.

Какво ви е нужно

* Блейзър
* Чорапи черни до коленете
* Риза
* Официални обувки

* Сако
* Панталон официален –прав модел
* Панталон каки
* Спортно сако
* Кьолн
* Часовник

Инструкции:
1. Помислете за вида на поканата. Ако са ви поканили по телефона или чрез електронна поща, шансовете партито да е неофициално са много големи. Ако сте получили официална покана за събитието чрез личната ви поща и става въпрос за благотворителна организация или сдружение, бизнес парти, то тогава официалният дрес код е задължителен.

2. Помислете за сезона. Носете по –леки тъкани и ярки цветове за пролетните и летните коктейли. Придържайте се към тъмни, приглушени тонове от по – тежки платове за есента и зимата.

3. Коктейлното бизнес парти вечер е повече от официално, затова трябва да си облечете блейзер. Официални обувки. И добре изгладена риза. Забравете за спортното сако, дънките, сандалите или мокасините.

4. Когато коктейла се състои през уикенда следобед, той не е строго официален. Тогава можете да облечете обикновен костюм, който не е задължително да въври с вратовръзка.

Съвети и Предупреждения

Спортните обувки и чорапи не са подходящи за какъвто и да е било коктейл, както и късите панталони. Изберете по ефирни и леки дълги такива от памук и лен ако е прекалено топло времето.

 
Спрете косопада Когато майката природа ударя, тя удря рано и безпощадно. Процесът на...
Мъжко бельо – За и Против Бельото е толкова важно за един мъж и жена, колкото останалите дрехи....
Стил според професията Ако искате да имате работа, в която да сте винаги добре облечени и...

Реклама