Как да се облечете за коктейл – парти

Коктейлите ще ви дадат възможност да се срещнете с приятели и да започнете много нови професионални взаимоотношения. Затова коктейлите са много важни и дрехите за тях също. Ако не сте сигурни как да се облечете за такова официално събитие винаги можете да попитате някой приятел или да се разровите из интернет.

Какво ви е нужно

* Блейзър
* Чорапи черни до коленете
* Риза
* Официални обувки

* Сако
* Панталон официален –прав модел
* Панталон каки
* Спортно сако
* Кьолн
* Часовник

Инструкции:
1. Помислете за вида на поканата. Ако са ви поканили по телефона или чрез електронна поща, шансовете партито да е неофициално са много големи. Ако сте получили официална покана за събитието чрез личната ви поща и става въпрос за благотворителна организация или сдружение, бизнес парти, то тогава официалният дрес код е задължителен.

2. Помислете за сезона. Носете по –леки тъкани и ярки цветове за пролетните и летните коктейли. Придържайте се към тъмни, приглушени тонове от по – тежки платове за есента и зимата.

3. Коктейлното бизнес парти вечер е повече от официално, затова трябва да си облечете блейзер. Официални обувки. И добре изгладена риза. Забравете за спортното сако, дънките, сандалите или мокасините.

4. Когато коктейла се състои през уикенда следобед, той не е строго официален. Тогава можете да облечете обикновен костюм, който не е задължително да въври с вратовръзка.

Съвети и Предупреждения

Спортните обувки и чорапи не са подходящи за какъвто и да е било коктейл, както и късите панталони. Изберете по ефирни и леки дълги такива от памук и лен ако е прекалено топло времето.

 
Най-честите модни грешки на мъжете Френски ръкавели без копчета Тъй като не е необходимо да се носят...
Неотразими за 60 минути Когато става дума за поддържане на постоянно спретнат външен вид,...
Топ 10 на мъжките парфюми според Glam.com 1. “Тom Ford for Men” Един парфюм, символ на модерния и разкрепостен мъж ,...

Реклама